- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001 #106344 üzenetére
Akkor ha jól értem leginkább azért szereted őket, mert személyes emléked van hozzájuk
Én általában spéci L alakú táposakat láttam (1-2 volt amibe normál táp ment, meg is lepett), és általában S vagy T proci kell az újabbakba, a régiekbe normál kivitel ment, de legtöbbször a házba integrált hűtés épp ahhoz a modellhez volt optimalizálva, így a CPU csere necces volt / kiesett a hűtés miatt. RAMból is nagy a szórás, de külön litániát tudnék írni arról*, hogy milyen sok SSF-el találkoztam ami válogatós volt, de olyannal is ami a saját default RAMjain kívül semmit nem evett így bővíteni sem tudtam.
VGA-ból meg ugye egy slotos low profile kell.Nekem ezek a kompromisszumok nem érik meg, hogy kisebb. Pláne, hogy ez egy igencsak kétes előny. Hacsak nem egy kisboltban a pult alá vagy buszon jegykiadó automatának akarod (erre mást szoktak használni), akkor irodába vagy otthon, a kicsisége egy semmivel sem bíró előny, rengeteg hátrányért cserébe. Hiszen azt nem nagyon látom előnynek, hogy (most full tippre mondom) egy 10 literes PC ház helyett, csak 5 Literes a mérete, cserébe a hűtés és a bővítés is egyaránt problémás. Akinek ez tényleg számít, mert olyan kevés helye van, (de tényleg) annak nagyobb szobára/irodára van szüksége, nem kis PC-re.
Onnantól kezdve, hogy nagyobb mint egy átlagos laptop, és nem lehet hurcolni, a mérete már majdnem(!) irreveláns.* Viszont egy négy slotos gépre emlékszem, Zoltán haverom C2Q-ja az, 4×2GB RAMot szerezve bele tudtam bővíteni. Most neki keresnék VGA-t, de nem egyszerű, 1 slotos legyen, ne kérjen plusz powert, minimum 4GB VRam, friss driverek, és mindez férjen bele 10K alá... (egyébként annak a gépnek az érdekessége, hogy mai napig csak egy HDD van benne, nincs SSD-je, mondtam már neki, hogy kellene az is, de mivel csak egy HDD hely van a gépbe, inkább az 1TB HDD mellett maradt, amit mellesleg tőlem kapott. Azért az 1TB-os SSD-k még nálam sem állnak olyan halomban, hogy csak úgy adjak neki egyet. Pláne, hogy az összes M2-es, ami kizárt, hogy menjen C2Q mellett.
Az USDT mi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- GTA V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest