Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Pista0001 #106344 üzenetére

Akkor ha jól értem leginkább azért szereted őket, mert személyes emléked van hozzájuk :)

Én általában spéci L alakú táposakat láttam (1-2 volt amibe normál táp ment, meg is lepett), és általában S vagy T proci kell az újabbakba, a régiekbe normál kivitel ment, de legtöbbször a házba integrált hűtés épp ahhoz a modellhez volt optimalizálva, így a CPU csere necces volt / kiesett a hűtés miatt. RAMból is nagy a szórás, de külön litániát tudnék írni arról*, hogy milyen sok SSF-el találkoztam ami válogatós volt, de olyannal is ami a saját default RAMjain kívül semmit nem evett így bővíteni sem tudtam.
    VGA-ból meg ugye egy slotos low profile kell.

Nekem ezek a kompromisszumok nem érik meg, hogy kisebb. Pláne, hogy ez egy igencsak kétes előny. Hacsak nem egy kisboltban a pult alá vagy buszon jegykiadó automatának akarod (erre mást szoktak használni), akkor irodába vagy otthon, a kicsisége egy semmivel sem bíró előny, rengeteg hátrányért cserébe. Hiszen azt nem nagyon látom előnynek, hogy (most full tippre mondom) egy 10 literes PC ház helyett, csak 5 Literes a mérete, cserébe a hűtés és a bővítés is egyaránt problémás. Akinek ez tényleg számít, mert olyan kevés helye van, (de tényleg) annak nagyobb szobára/irodára van szüksége, nem kis PC-re.
    Onnantól kezdve, hogy nagyobb mint egy átlagos laptop, és nem lehet hurcolni, a mérete már majdnem(!) irreveláns.

* Viszont egy négy slotos gépre emlékszem, Zoltán haverom C2Q-ja az, 4×2GB RAMot szerezve bele tudtam bővíteni. Most neki keresnék VGA-t, de nem egyszerű, 1 slotos legyen, ne kérjen plusz powert, minimum 4GB VRam, friss driverek, és mindez férjen bele 10K alá... (egyébként annak a gépnek az érdekessége, hogy mai napig csak egy HDD van benne, nincs SSD-je, mondtam már neki, hogy kellene az is, de mivel csak egy HDD hely van a gépbe, inkább az 1TB HDD mellett maradt, amit mellesleg tőlem kapott. Azért az 1TB-os SSD-k még nálam sem állnak olyan halomban, hogy csak úgy adjak neki egyet. Pláne, hogy az összes M2-es, ami kizárt, hogy menjen C2Q mellett.

Az USDT mi lenne?

Új hozzászólás Aktív témák