Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
Felhőben szerkesztettem pár táblázatot, dokumentumot. Táblázatot letöltöttem, hogy offline készítsek grafikonokat, Win alatt Office2007- el kompatibilis a letöltött. Word doc még Linux alatt volt, nekem nem volt türelmem vacakolni vele.
Linux alatt sokmindenhez nem találtam olyan frappánsan működő célprogramokat, mint Winhez. Pld pont a képszerkesztés, az XnView- et szoktam meg, kicsi, könnyen használható, sokat tud. -
válasz
Pikari
üzenetére
Office 2021-est lehet kapni, az offline de ki kell kapcsolni rajta pár dolgot hogy valóban az is maradjon. (kapcsolt funkciók asszem vagy mi a neve)
Részemről a kedvenc az az office 2003 volt ami még ki is nézett valahogy.
Cégnél 2013-2019-2021 verziók vannak, elég nagy a káosz mert nem kompatibilisek azaz excelek random dolgokat produkálnak. Pl egyikél látszik egy munkalap a másiknál nem, egyik tudja törölni a másik nem, meg néha a munkalapok nevei sem stimmelnek, függvégyek random módon egyiken védettek másikon meg nem stb. De ha egy ember csak egyfélét használ és a sajátját akkor ritkán van gond. Valahogy a kompatibilítást nem sikerült megoldaniuk.
Aztán céges speckó programok .net-esek de van ami régi delphi-s 90-es évekből átírva hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Autós kamerák
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun