Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #104014 üzenetére
Jó, a 286-386SX sántít, de ott is várhatott valaki csodát minden téren, az új architektúra és az új név miatt, butított vagy sem.
Jó hogy mondod a Wolfenstein 3D milyen volt. Így fut egy 286-oson, szerintem teljesen játszható, én így vittem végig. Illetve nálam gyorsabb is volt. Az én gépem órajelben jobb volt és nem is futotta SoundBlasterre ami lassította volna
Egy 386DX40-en már zsír folyamatos, még 486-os sem kell hozzá.
A legjobb példa több mint 30 évvel ezelőttről, hogy mekkora csalódás lett volna egy képzeletbeli Wolf Fanninak, aki megvette volna hozzá a Pentium 60 MHz-es csodát már 1993 tavaszán, és szomorúan megállapíthatta volna, hogy pont ugyanolyan mint a 386-oson.Tökéletes példája, hogy megfelelő szoftver nélkül kár ítéletet mondani a HW-re és a fejlődésükre.
Igaz, nem sokra rá kint volt a Doom ami már jobban kihasználta, de azt egy jobbféle VLB 486DX2/66 is közel maxra hajtotta.
A Quake volt az első ami tényleg kimaxolta a P1 procit. Talán ez volt az első játék ahol a Pentium simán villantott egy 3x-os gyorsulást a 486-okhoz képest az erős fpu-nak köszönhetően.
De ehhez több mint 3 évet kellett várni akkor.Ugyanez van most is. Csak még nem telt el annyi idő a legutóbbi nagy architektúra váltás óta
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest