Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977 #10286 üzenetére
Nem csak Te vagy ilyen kiváltságos. Pötyi is a hibátlanul WinMe-t futtatók táborához tartozik.
Én szerettem a win98se-t. Gyakorlatilag nem volt olyan probléma, amit parancssorból ne lehetett volna percek alatt orvosolni. Driverekkel sem volt gondom. Életemben nem tákoltam össze annyi drivert házilag, mint akkoriban. Ragyogóan lehetett több driverből 1 használhatót csinálni, akkor is ha nem ahoz a hardverhez voltak. Így volt nekem pl d3d képes s3 virge 4mb kártyám, igaz a hardver hiányában játék futtatáskor a textúrák hiányoztak, de működött minden. Csini volt így a Re-volt 3szögekből álló autó és pálya kobinációval játszani. Most melyik 3szög melyik is?
Lehet nosztalgiából megint összerakok egy retro gépet win98se-vel. Csak az asszony meg ne tudja...
Win95 az valóban elég gyatra volt. Először egy i386 alaplapos IBM486dx2-66 procis gépre telepítettem 8mb rammal. Érdekes volt, hogy vasárnap délután kezdtem telepíteni, este lefeküdtem aludni, másnap elmentem suliba és mire délután hazajöttem, épp akkor ért a végére a telepítő.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977 #10286 üzenetére
hmmm valszeg mégse az ME-vel van a gond nálam...
WinME frissen fel, VGA driver, voodoo driver felrak, semmi más, GTA2 továbbra is valami dll-el száll el, a revolt továbbra sem ad képet
na vajon mi szívat?
nandon! Ehh igazad volt, van 940-es Opti ami 1-essel kezdődik.. igaz csak egy magos
peti_s! Vissza szívtam! Mégis csak jó az ME
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- Arch Linux
- Robotporszívók
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest