Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
"Bezony, akkoriban kezdtem a mélyrepülést, 10 évig pillanatnyi pénzzavar
" - ez ismerős
2010 tavasza és 2017 februárja között nekem is pont ugyanez volt, olyannyira, hogy 2010 tavasza és 2014 januárja között egy csavart nem tudtam venni a géphez, akkor is csak azért sikerült az upgrade mert jó áron elment az előző gépem, és szinte semmit nem kellett hozzátegyek az újhoz ami az I3 4330 volt.
2015-ben volt egy pillanatnyi enyhülés, akkor rögtön megkapta a GTX950-et, 2TB HDD-t (ami mai napig szolgál) és egy 120GB-os SSD-t. De jól mutatja a helyzet szoroságát, hogy 2016-ban downgradeltem 16GB RAMról 8GB-ra, mert kellett a pénz.apropó, downgrade : Ma találkoztam Tivadar cimborámmal, aki 2 hónapja I7 3770, 16GB RAM, RX580 8GB-ról "upgardelt" 10th gen Celeron + 4GB RAM kombóra. Itt megdicsértem h legalább már modern platformja van. Ma mondta nekem, hogy erről downgradelt egy Turion laptopra 1GB RAMmal. Hát az nálam már konkrétan retro. 2024-ben 1GB RAM...
mostanság ő van komoly pénz zavarban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
" - ez ismerős
2010 tavasza és 2017 februárja között nekem is pont ugyanez volt, olyannyira, hogy 2010 tavasza és 2014 januárja között egy csavart nem tudtam venni a géphez, akkor is csak azért sikerült az upgrade mert jó áron elment az előző gépem, és szinte semmit nem kellett hozzátegyek az újhoz ami az I3 4330 volt.