Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Itt kezdtem el problémázni (FARCRY2) játékkal kapcsolatban a raptr programmal, kaptam is sok hasznos tanácsot, többek között hogy írjak nekik / küldjem el a hibajelenséget.
A hibaküldést meg is tettem vagy tízszer, most érkezett rá a válasz:
"We're sorry that it's been so long since we've gotten back to you about this issue. Is the issue still happening or has it been resolved?
It's possible that a newer release of the Raptr client includes a fix for your previous issue. You can download the new versions of our software on our downloads page.
If you use AMD hardware, go to http://raptr.com/amd to get a new install of AMD Gaming Evolved.
We really want to be able to help you get the most out of our software. By all means, if you are still experiencing the issue, the best way to contact us is at the Raptr support page here"
Nesze semmi, fogd meg jól!Szerintem én a legfrisebb Raptr verzióval rendelkezem, de hogyan is lehet a telepített verziószámot kideríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest