Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bali27
addikt
Igazatok volt.. Picit emeltem a CPUNB-n és a ram feszültségén. Most 1600 on simán viszi a 4 modult.
Nem tudom hülyeség -e de Aida tesztben is a ram sebességben több pontot kap picit, + mivel stabil nak érzem a rendszert elkezdtem huzni a cpu-t....
Prime 95 öt alapfeszen (1,2625) viszi 4.1-en... feljebb nem mentem még. -
lee56
őstag
Nem mondtál hülyeséget (kivételesen
); 4 modulnál CPU-NB fesz emelés, és RAM modul fesz emelés is lehet hogy kell a stabil működéshez, és a max hivatalosan támogatott órajel is 1600MHz-re csökken így. (Általában írják is ezt az alaplapok gyártói a specifikációknál pirossal). Ramoktól is függ, de ez a memóriavezérlőre nagy teher inkább, ha 4 modult kell meghajtson. Sőt ha nem szeretik egymást a modulok, főleg különböző márkáknál, (in)kompatibilitás is közrejátszhat, szóval érdemes inkább kevesebb nagyobb kapacitású modult választani, ha tengernyi memória a cél. -
lee56
őstag
Rendben akkor keserítsük egymást, most én jövök
Az meg amit linkeltél egy béta multis teszt, valószínűleg azóta jobban kihasználják (hát még a mantle-val majd decemberben) a több szálat, mert ott se kóser a skálázódás, már ha egyáltalán reális a teszt.Amúgymeg, egy szóval sem mondtam hogy szar az i3, csak hogy tudja hol a helye azért.

A Phenomomat meg végképp nem értem minek keverted bele, azon kívül hogy beleköss még valamibe.
De ha ennyire köthetnéked van, inkább állnál neki egy pulcsinak, az legalább hasznos tevékenység, és jól fog jönni nemsokára.

Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

); 4 modulnál CPU-NB fesz emelés, és RAM modul fesz emelés is lehet hogy kell a stabil működéshez, és a max hivatalosan támogatott órajel is 1600MHz-re csökken így. (Általában írják is ezt az alaplapok gyártói a specifikációknál pirossal). Ramoktól is függ, de ez a memóriavezérlőre nagy teher inkább, ha 4 modult kell meghajtson. Sőt ha nem szeretik egymást a modulok, főleg különböző márkáknál, (in)kompatibilitás is közrejátszhat, szóval érdemes inkább kevesebb nagyobb kapacitású modult választani, ha tengernyi memória a cél.