Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Obliterátor #43511 üzenetére
Azzal a procival sztem kicsit sok lenne az. 4,6 GHz is szép.
m4ss1v3_: w8 vannak pro és kontra érvek, ha HC gamer vagy, akkor marad a win7, bár mem. kezelés és pár dolog jobb w8-alatt, de FPS-ben nem sokat hoz. FX-el Asus topikpan sokaknak voltak bajok W8-al, keress alaplapod topikjában rá, ki mit mond. Adatlap nélkül ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
marquuard
veterán
válasz Obliterátor #43511 üzenetére
Feszültségemelés? 1.5V-on belül maradsz, gond nem igazán lehet. RAM-ot tuningoltad? Mert ha igen, akkor CPU/NB feszültséget is növeld, mert lehet, hogy ott akad meg. Bár szignifikáns teljesítmény növekedés nem fog történni +/-100MHz-tól, szerintem hagyd így.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz Obliterátor #43520 üzenetére
NB feszültségemelés inkább, nekem RAM OC-ra (ami magasabb, mint amennyit a memóriavezérlő támogat) CPU/NB feszültségemelést ajánlottak, ha tuning után instabil valami. De ha jól tudom, az NB vezérli az L3 gyorsítótárat (talán a többit is?) és előfordulhat, hogy a CPU "lehagyja" az NB-t.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz Obliterátor #43539 üzenetére
Lehet, hogy tovább nem bírja a proci. Amit BIOS-ba adsz fesz, az mindig magasabb, mint amennyit kap terhelés alatt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Obliterátor #43913 üzenetére
Egyenlore pletykak, semmi kezen foghato dolog.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MaxxDamage
félisten
válasz Obliterátor #43913 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
deja vu
addikt
válasz Obliterátor #43916 üzenetére
Szerintem te nem arra az FX-re vársz, egy FX8 megeszi reggelire az új Apu FX-et majd.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
ViZion
félisten
válasz Obliterátor #43918 üzenetére
Ugyan már! Valaki bemegy boltba, akkor nem 3 éves fejlesztést fog venni. Főleg azért, mert az emberek többsége X évente cserél kompletten, nem toldoz-foldoz alkatrészenként, mint a PH! tagok nagy része.
Amúgy is tablet+noti felé tolódik a piac, ezekben meg AMD legendásan sz@r, szal. könyvelhető lassan, h el kell köszönnünk az AMD PC-től. Lesz majd az APU jó drágán, ami belépő-közép kategóriában üt, fentebb meg a nagy kopasz semmi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Obliterátor #43925 üzenetére
Tisztelem a lelkesedésed... de szted valóban lehetne a 2013.07 megjelent utcsó FX után 3 év szünet? Főleg AMD-t és a dátumait ismerve, a 2016 az minimum 2017 lenne...
A csúcs procija is APU lesz, letiltott IGP-vel, ennyi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Obliterátor #43927 üzenetére
...aham. Ott annyira komplikált már a gyártás, hogy mire ott lesz normális kihozatal... szal. azt majd a gyerekeink fogják látni, sőt, sztem a kvantum PC-k is előbb jönnek majd. Előrelépés... fogyasztásban biztosan, de a megtakarítást egyben kifizettetik veled amikor megveszed
"Minden elképzelhető !" - igen, csak nekem elfogyott a cuccom hozzá
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Obliterátor #43953 üzenetére
Csak annyit írnak, hogy kapcsold ki. Ott extreme tuning van azért, FX8130-at cibálnak meg nem is kicsit. Mindennapi használatban a Visheránál tutira nem okoz gondot, főleg ha nem 5 GHz-n megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.