Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Érdekes, én meg azt figyeltem meg hogy az idle hőmérsékletkülönbség a legnagyobb kb. 20 fok és terhelésre közelít de 10-15° kb. mindig marad amennyivel melegebb a socket. Abban meg totál igazad van hogy értelmetlen is erről vitatkozni, valószinüleg a gyártóknak is meg kellett húzni egy határt, kb mint a gyári feszültség értékek. Csak azok ugye túllőnek a célon, hogy a legtöbb processzor jól működjön (és persze ezzel sok FX esetében túlzottan sikerült is nekik
) a hőmérsékletekkel meg fordítva, ott megadnak egy jó alacsonyat, amit garantáltan még elvisel a leggyengébb láncszem is, szóval szórás van bőven itt is feltehetőleg, nincs két egyforma processzor, sem alaplap se hőmérő dióda ahogy mondod. 
(#66720) TESCO-Zsömle : Vegyél hozzá, új vagy alig-használt olcsó lapot megint, aztán azzal Zenig csak kihúzod, főleg hogy új VGA is kell majd úgy tűnik.

(#66721) MK VII : Sandy Bridge azért nem mai csirke, egyszálasba sem lehetetlen utolérni FX kisebb tuninggal ott van mint a gyári intel, ha tuningolt 2500-at akar utolérni, ahhoz meg nagyobb tuning kellhet, de kivitelezhető, főleg vízhűtéssel.. Persze az ő esetében az AMD-s lap sem probléma mentes, régebbi széria ami max 81xx kezel, az meg már kicsit sok macera és pénz lenne a csere, szóval egyetértek a végső konklúziódban azért.
(#66723) Tzoltan21 : Ilyeneket inkább ne ajálnj, pont egy ilyenbe futottam bele előző lap+processzor vásárlásomkor, nemrég írtam is itt róla itt, ha vissza akarod keresni keress rá M2N-E és a nevemre, tanulságos lecke volt nekem is.

Maximum akkor csinálja ha van lehetősége visszadni ha mégse jó vagy tudnak neki garanciát vállalni hogy működni fog mindenképpen. De a gyártókat sem kell hülyének nézni, ha valami nem támogatott, akkor annak általában valami nagyon jó oka van. Persze hallottam én is olyanról, hogy ment a nem támogatott proci is egy arra nem igen jó lapban is, de azért nem kell általános érvényű szabályként tekinteni a kivételekre.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nem lehet relevánsabb, legfeljebb ugyanolyan releváns, mivel a maghőmérséklet teljes mértékben kalkuláción alapszik. A kupaknál legalább szenzoros mérés a kalkuláció alapja, míg a magoknál, hááááát, hogy is mondjam szemléletesen - talán kalkulált értékből kalkulált érték

Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a hőmérsékletekkel meg fordítva, ott megadnak egy jó alacsonyat, amit garantáltan még elvisel a leggyengébb láncszem is, szóval szórás van bőven itt is feltehetőleg, nincs két egyforma processzor, sem alaplap se hőmérő dióda ahogy mondod.