Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
De nem is egy alap lap kell fx alá mert akkor jön majd a szokásos , hogy a cpu leveszi a feszt mert baj van béláim
van itt közép út is egy normális 990 fx alaplap nem éppen horror áron van mint a sötét oldalon, tudom kevesen engedhetik meg hogy a legjobb amd-s lapot vegyék ( Asrock Fatal1ty ) 
-
lee56
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Nem azt mondom, hogy teljesen felesleges, egy jó drágább lap, mert vannak akiknek fontosak a hosszútávú minőség, a jobb hűtés, az extra funkciók esetleg, több pci-e SLI, CFX, sata, usb stb. stb. Aztán ott az extreme OC, arra is biztos, hogy többet nyújt egy extreme 9 vagy mégjobb felszereltségű lap pl. Ezeket meg is értem. Csak hát a saját tapasztalatom is azt mondatja velem néha-néha hogy, ha korábban akár egy tizessel olcsóbb lapot vettem volna, lehet semmivel nem lennék most hátrányban. Persze mákom volt ezzel a rev0-s 990FX-el mert jólsikerült széria, de igazság szerint nekem semmivel nem nyújt többet mint egy jobb 97es lap, azt kell mondjam. És több mint valószinü, hogy átlagos használatra nincs is nagy különbség köztük, szóval akár jobb hűtésre, akár nagyobb processzorra elkölthettem volna a különbözetet, amik viszont cserébe tényleg jobban segítettek volna tuningban, mint egy "jobb" vagyis nagyobb chipkészletsorozatszámú lap..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA® driverek topikja
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
van itt közép út is egy normális 990 fx alaplap nem éppen horror áron van mint a sötét oldalon, tudom kevesen engedhetik meg hogy a legjobb amd-s lapot vegyék ( Asrock Fatal1ty )