- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
dergander #32017 üzenetére
De ha szerinted nem jó, akkor válts intelre. Mi akadályoz ebben?
Pontosan melyik játéknál érzed a hihetetlen hátrányt? 2-3 név van, ami kifejezetten "inteles", de amúgy...?
Nekem nincs bajom az FX-el, ennyiért még a bokában sem lennék, ha Intel konfigot raktam volna össze. Pedig agyaltam rajta, mert a lehetőség megvolt: lap és CPU is elment, jó áron, volt is pénzem mellé rakni... de 60k-ból olyan Intel mobo+CPU lett volna, aminél semmit nem lehet piszkálni, nincs tuning, stb... 45k-ért nem akartam procit venni, akkor sem, ha van rá pénz. De kinek mi. -
djculture
félisten
válasz
Ja csak eddig a konzol vonalon nem volt egy ilyen amd jaguár 8 magos szörny 112 GFLOPS-os számítási teljesítménnyel meg gcn-es igp-vel.
Ps4-ben meg hasonló amd szörnyeteg van szintén ..Nem hiszem hogy az ezekre készült játékok konzolátíratai majd pc-n 2-4 magot igényelnek. Bár én lennék a legboldogabb nem kellene gépre költeni megint pár évet..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Én egyelőre tök elégedett vagyok, mert ahol kevés a szálak kihasználása, a 60 fps többnyire ott is megvan, a legjobban várt játékom meg cryengine-en alapszik, szóval 8 szál hajrá... ott hasít az FX.
A VGA-m inkább cserére szorul mint a proc.Épp itt a bibi, ha a Kaveri csak 4 magos lesz, ÉS ha eléri egy így i5-3570K teljesítményét (amit kicsit kétlek, de ne legyen igazam), még mindig inkább csak sidegrade egy 8XXX tulajnak, és nem éri meg a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest