- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
S_x96x_S #9885 üzenetére
hm. te mint programolo, fejtsuk mar meg, az if -ben minek is van break aztan utana a zaro '}' utan meg1 ?
ertem en, hogy ez nem okoz hibát, meg inkabb 2 break, mint egysem ; viszont ez amugy hibas kod ; azert mert a c -ben mindent szabad, még oda kéne figyelni, a hasonlo megoldasok miatt van annyisok szoftverhiba.
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9885 üzenetére
Kíváncsi vagyok....
De közben sajnos attól tartok (tudom), hogy kétféle termék fog napvilágot látni:
1.) ez egész jó ár... de ennyiért tényleg csak ezt a (lebutított|spórolós|tavalyi) cuccot kapom? Hiába van jó áron, ezzel alig lennék előrébb, mint amim már van...
2.) Azta, ez nagyon jól hangzik, gyors és takarékos, kompromisszummentes. Hogy mi? Ennyiért? Hát feleennyiért már kapok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest