- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #6542 üzenetére
A msrp alatti árusítás, a tálcás termékek megjelenése után ez talán egy újabb jel a sorban, ami arra utalhat, hogy a kínálat már/lassan meghaladja a keresletet.
AMD Brings ‘Aggressive’ CPU Rebates To VARs With New Partner Program: Exclusive
Bár az kétségtelen, hogy egy ilyen program gyakorlatilag elengedhetetlen az OEM gyártók megfogására, szerintem nem indulna el, ha egyébként az AMD mindent eladna még most is 0 perces polcidővel. A program örvendetes célja az, hogy az AMD nagyobb volument kíván értékesíteni. Ez szerintem abból a szempontból jó hír, hogy az AMD úgy tűnik nem kíván kizárólag a magas árréssel eladható termékekkel foglalkozni, hanem fog terméket kínálni az alacsonyabb árszegmensekbe is.
(Persze nem biztos, hogy ebből a mennyiségi alapon számolt kedvezményprogramból mi végfelhasználók bármilyen "áresőt" érzékelni fogunk, hisz alapvetően nem nekünk szól. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy a tálcás termékek valamivel olcsóbbá válnak így a dobozos változathoz képest. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest