- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #527 üzenetére
Kiegyenesítettem a perspektívából a legjobban sikerült Rome fotót simára. A nyáklap 58.5 mm × 75.4 mm, szóval pixel-arányból kiszámolható melyik lapka mekkora. Zeppelinre így 220 mm2 jön ki, szóval egész pontos.
Eredmény: egy Zen2 lapka ~75 mm2, az I/O lapka meg ~430 mm2.
Hely szintjén meg lehet spórolni gyakorlatilag elég sok mindent. Csak az Infinity Fabric, PCIE, DDR4 vezérlő szentháromságra van szükség. Előbbi kettő új, így nem tudni mekkora, utóbbi ismert csak, kb 60 mm2 + körítés lenne legalább.
-
Simid
senior tag
válasz
Petykemano #527 üzenetére
Ennek az eDRAM-nak mi lenne a funkciója amúgy? Értem én, hogy L4 cache, de miért érné meg ez egy CPU-nál? (Laikusként kérdezem, tényleg nem tudom)
A zeppelinhez képest nem csak a redundanciát kell szerintem figyelembe venni, hanem azt is, hogy ez egy jóval bonyolultabb IF, ami már 8 chipet képes összekötni. Gondolom ez nem kis különbség a korábbihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest