Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Ez azért annak függvénye is, hogy áldoztak-e a késleltetésből. Bár gondolom nem lépnék meg ezeket a - lényegében - duplázásokat, ha bukó lenne a késleltetés miatt.
Biztos lesz, ami tudja hasznosítani. Szerintem játékoknál inkább abban az értelemben lesz haszna, hogy ha külön CCX-ben levő CPU magoknak kell kommunikálni, vagy ha egy programszál átdobódik egy másik CPU-ra, ami eddig másik CCX-be landolt, ott gyakorlatilag újra kellett olvasni a memóriából.Szóval én továbbra is számítok a szokásos módszerekkel mért IPC vagy egyszálas teljesítménynövekedés vonatkozásában ahhoz képest további +5-10%, szélsőséges esetben 15%-os többlet javulásra. (Persze fel vagyok készülve a csalódásra)
Abban igazad van, hogy a 4 helyett 8 mag által megosztott, de összességében azonos méretű L3$ a független többszálas teljesítményen kevésbé fog javítani.
mit szólsz a Genoa listájába felkerülő NVDIMM-P-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest