- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #383 üzenetére
>A 32 magos TR2-re gondoltak, nem az egyébként jó frissítésnek számító 16 magosra.
Szept4 -el kezd Jim Anderson az új helyén, és szerintem az ő döntése, hogy megvárta a TR2 launch-ot.
Valószínüleg aug1-verl értesítette Su-t és az új cégével ( Lattice Semiconductor ) már tavasszal elkezdődtek a puhatolozzó megbeszélések.
Tehát én nem hiszem, hogy a 32magos threadripper miatt kellett mennie.Mivel Jim Anderson CEO - szeretett volna lenni és Lisa Su szénája egyre erősödött - nem sok lehetőséget látott a cégen belül.
Legalábbis ez a hivatalos álláspont.
"An AMD spokesman said that it was always Anderson's career ambition to eventually become a chief executive."A 32magos Threadripper kb +30%-os cpu freq -on üzemel a 32magos Epyc-hez képest
és a tesztek nagy többségénél ez bőven elegendő, hogy leverje az EPYC-et is a tesztekben.
Ezen kivül még olcsóbb is.
Valamit a 32 magos TR az a chip, ami elvette az Inteltől a koronát. A 28magos Inteél demó után nem volt más választása az AMD-nek.
Szóval én inkább azt hiszem ez pozitiv lap lesz az AMD történetében.Sikeresség II.
Az árazás lineáris a magok számával. A 16magos fele annyi mint a 32 magos.
És ha nem kell a piacnak, akkor még mindig csökkenthetnek árat.
Vagyis nincs rossz processzor - csak rosszul árazott proceszor
persze ha kijönnek a 7nm-es EPYC-procik, akkor már más lesz a felállás, de jó árazással akkor sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest