- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Petykemano #149 üzenetére
Amúgy van benne valami, de sokkal jobb érvek szerintem, hogy akkor már a ZeN a tervezőasztalok felszínére került és túl nagy meló lett volna (amd-éknek) párhuzamos FX vonal fejlesztése és a zen dizájnolása. Másik érv pedig a szokásos, a fogyaztás, intelhez képest sokkal roszabb fogyasztás/teljesítmény mutatójú szerverprocesszort nem nagyon tudtak volna (és nem is tudtak, ezért kb már nincs is szerverrészesedésük) eladni, még ha adott Xeonnál esetleg olcsóbban is adták volna. Mai világban már szervereknél is spórolnak, go go green van mindenhol. Több támogatást kapnak a szerverparkok is ha kevesebb lesz a CO faktoruk. HSA pedig nem B terv, mivel nem volt más választásuk, az egyetlen terv. Amiközben zent építgették/ik addig amig meg nem jelenik, azzal kell főzni ami van nekik, feljavított FX dizájnos APU, azaz carizzo, plusz háttérben a Visheránál leragadt FX asztali processzorok gyártása, mert az már amúgyis elég olcsó ennyi év után.
Szóval meg tudom érteni miért mentek erre. Csak ezzel egyidejűleg kicsit sajnálom is, mert látszik carrizzonál is azért hogy még elég jó sikereket elérhettek volna a Bulldozer családdal is ha tovább dolgoznak rajta, csak hát tényleg úgy látszik könyebb volt újratervezni az egész arch-it mint foltozgatni a Bullt.
Pedig szerintem sokan vettek volna tovább javított FX-ekből esetleg még kevesebben is rágnak be és váltanak intel platfromra ha nem így alakulnak a dolgok, ki tudja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite grafikai beállítás
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fogyjunk le!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mini PC
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest