Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator.3
csendes tag
Hello!
Régóta olvasgatom a fórumot, de sajnos nem boldogulok a saját gépemmel.
Gondoltam, megkérdezem, hátha valakinek van ötlete.
Adott a következő konfig.hieftec 500W táp, ASUS M4A88T-M lap Phenom II x2 555BE, Scythe Katana4 hűtő, 2x 2gb Kingston 1333 ddr3 ram.
Magfeloldás után (BIOS-ban minden auto-n) a Win7 64-bit betöltésekor kék képernyő automatikusan újraindul a gép.
Másodszorra hiba nélkül boot.
Majd prime95 1 test 2óra 6 p 4mag hibátlan,
2 test 2óra 46 perc 4 mag hibátlan.
Intel Test 4 mag hibátlan.
aida64 test 4 mag hibátlan.
Crysis 3 40 perc játék 4 mag hibátlan.
Start menü újraindítás boot hibátlan.
Leállítás minden ok.Következő bekapcs win7 betöltése kékhalál ato reset köv. win7 szokásos indítása megint kékhalál auto reset, és 3.-ra boot semmi gond a testek stabilan lefutnak látszólag minden stabilan működik.
Eddig csak a bekapcsoláskor ütköztem kékhalálba a win betöltésekor. Újraindításkor hibátlanul betölt.Csak CPU fest emeltem eddig( ha emeltem) mert mivel minden auto-n van ezért csak arra támaszkodtam amit az aida64 kiírt, viszont ha a BIOS ban beállítok egy értéket az aida nem azt olvassa ki. A lényeg az eredmény ugyan az, bekapcs és csak 2.-ra v3.-ra indul a Win.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest