Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD Brazos (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3586) Kendek válasza raidx (#3585) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha a legfrissebb 1.4 van fent a boot sorrend beállítási menü résznél megtalálod azt a beállítási lehetőséget, hogy adott esetbe hol keressem BIOS/UEFI-t. HDD, CD, USB a választék nálam. Ha több HDD van, konkrétan megadható, hogy melyik az érintett.
Ilyesmim nekem nincsen, viszont a leírásod nagyon hasonlít arra, ahol a bootolási sorrendet lehet kiválasztani. Ott valóban meglehet adni eszköztípusra, majd külön kilehet választani háttértárolók illetve az optikai meghajtók sorrendjét. Viszont ennek az UEFI frissítéshez semmi köze, azt lehet meghatározni, hogy mely eszköznek szeretnénk átadni a bootolás folyamatát a gép elindulása után. Ha a legelsőn nem talál olyan programot aminek átadhatja az irányítást, akkor keresi a következő meghatározott eszközön, és így tovább.
Amúgy tehát azt mondod, hogy az Instant Flash elindul akkor is, mikor az UEFI frissíthető része teljesen hiányzik? Na de akkor mi tart fél óráig a műveletben, mért nem csak pár perc mint normál esetben?
Egyébként akkor azt mondod, hogy mind a DOS-os, mind a Windowsos és mind az Instant Flash-es fájl megfelel az elrontott programozás helyreállításához?
Azt mondod, hogy az alaplaphoz kapott optikai lemez FAT32-re van formázva? Vagy egyébként akkor nem értem, hogy arról hogyan állíthatja helyre az UEFI-t. :F

<-ƘƘ->

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD Brazos (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.