- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
Csicsóka
őstag
Igen, ATI alatt nem egyszerű megoldani a hardveres gyorsítást, és kész csoda h erre az új vasra jó lett. Pont emiatt nem lelkesedtem eddig ezért az új jövevényért. Pedig multimédiára tényleg kiváló lenne. Most szégyenszemre ott tatok, h AMD-s lapban egy Nvidia GF210 feszít, mert a vdpau hihetetlenül jól megy mindenféle lejátszóval, TV progival. Az XBMC-t, meg ha vaapi-t akarsz használni, forrásból kell fordítani pld.
A Natty-ról csak annyit, h valszeg be is fogom fejezni az Ubuntu használatát ha ezt ráerőltetik a népre. Egyedül a 2.6.38-as kernelét használom a DVB TV miatt. Számomra teljesen idétlen, és a régi Linux alapokat elhagyó cucc lett. Mióta bevezették az upstart-os init rendszert csak nő a káosz és átláthatatlanság. Szerencsére a gyökerek, a Debian, még mindig alternatíva, a Linux Mint Debian edition pedig a kezdőknek is jó lehet.
-
válasz
Csicsóka #196 üzenetére
Az AMD oldaláról szedtem le, azt telepítettem (simán is meg kreáltattam csomagot is). Jó párszor nekirugaszkodtam az mplayer-vaapi fordításának, mire rájöttem, hogy mik a problémák. Végül működött a dolog, a tesztelt videók többségével ment a hardveres gyorsítás, de az említett bug eléggé rontott az összképen.
XBMC-vel nem néztem, nem használom azt. Viszont próbálkoztam a Natty Alpha 2-vel, de nem mentem sokra. A nyílt meghajtó xorg-edgersből frissítve sem jó se a 2.6.38-as, se a 2.6.37-es kernellel. A fglrx csodák csodájára befordult a 38-asba, de ezzel már a bejelentkezőképig sem jutottam el. Úgyhogy maradok Mavericken egyelőre. -
Csicsóka
őstag
Az fglrx-et tárolóból telepítetted, v az AMD-től a legfisebbet tetted fel?
Esetleg nem próbáltad a VAAPI-t XBMC-vel?
Mert ha menne vele lehet h én is beruháznék egy ilyenbe.
Én küzdöttem egy ideig AMD 785-be integrált Radeon HD 4200-al, de még a legújabb AMD-s fglrx+vaapi sem működik egyáltalán. -
zsolt501
nagyúr
Nálam 4:1 arányban eddig ez az Asrock gép vezet.
1 - Kis fogyasztás
2 - Csendes
3 - Kimondottan jó hálózati teljesítmény
4 - kimondottan jó HDD és ODD meghajtó kezelés (teljesítmény)És sajnos 1 mínusz a Videó rész gyengélkedésére, vagyis nem kiforrott még szoftveres támogatottság.
Remélem ez változni fog. -
Nekem is van már pár napja E350M1-em ASRockéktól.
Az én tapasztalataim a következőek:
Ubuntu Maverick alatt a nyílt meghajtóval beállítható a 3D gyorsítás, nem is rossz, csak még néhol lassúcska.
Fglrx-vel megy frankón, betudtam lőni a hardveres gyorsítást is videólejátszáshoz (mplayer-vaapi). Csak kissé bugos a dolog, sokszor előfordul, hogy teljes képernyőből kijőve fekete marad a kép és csak az egérkurzor látszik. Ilyenkor egy X restart segít csak a kép helyrerakásában. Ez a probléma remélem hamarosan megszűnik, és akkor frankó lesz, mert egyébként nem tapasztaltam videólejátszásnál egyéb képi rendellenességeket, mint anno sok hónappal ezelőtt, mikor legutoljára néztem.
A 2.6.38-as kernellel egyetlen egy szenzor információ érhető el, az is 54 fokot mutatott, régebbiekkel semmit nem talál.
Én az EFI Setupban beállítottam a picurka ventilátor szabályozását, 1-esre raktam, így még éppen, hogy elindul, gyakorlatilag hangtalan. Terhelésre sem pörög igazán jobban. Persze először egy 12 centis ventit állítottam hadba, de aztán olyan ronda volt, majd kitakarta az egész lapot.
Én 4 GB ADATA 1600 MHz-es ramot vettem hozzá, 1,3 volttal beéri (1066 MHz, 7-7-7-20). Azért örülnék, ha későbbi EFI frissítéssel adagolnának bele még egy kis tuningolási lehetőséget, mert ez így nem sok, vagyis inkább semmi. -
Ric4m0nd
aktív tag
Keresek hozzá passzív desktop tápegységet. Tudnál ajánlani valamit?
-
Ric4m0nd
aktív tag
Az alábbi HTPC konfigurációt tervezem összeállítani.
MOBO: ASROCK E350M1
CASE(+PSU): CODEGEN MX-31-A11 300W (mini-itx)
RAMINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz KIT
ODD: NEC AD-7700S Fekete Slim
HDD: 2,5" WD Scorpio Black 250GB 7200rpm 16Mb SATA2Aktuális fogyasztói ára: 60.000.-Ft
Eredetileg Intel D525 1.8Ghz + Ion2 platformban gondolkodtam, de a PassMark CPU teljesítmény-tesztje meggyőzött.
A grafikus teljesítményről eddig csak egy összehasonlítást láttam, de az AMD driver-támogatásával és a DX11 technológiai előnyeivel számolva a Brazos rendszert tartom erősebbnek.
Elsősorban irodai feladatokra, internetezésre, multimédiás használatra illetve BOINC projektek futtatására szánom, a jelenlegi konfigurációm utódjaként.
-
Televan74
nagyúr
Én tegnap dobtam össze egy Asrock E350M1 lappal egy configot.
Ha magát az alaplapot nézzük nem drága , de a komplett gép összerakása nem olcsó mulatság.
Az alaplap,4gb memória,dvd író trió került kb. 42.000 Ft -ba.
A ház egy kicsit luxus, Lian Li -re esett a választásom, főleg a normál táp miatt. kb. 16.000 Ft
Táp volt itthon egy Chieftec 350W személyében, és HDD is volt.
Összesen 58.000 Ft -ba volt.Megérte , hisz kaptam egy új viszonylag keveset fogyasztó configot, Igazából a családnak kellett egy netezős, pasziánszozó gép. Jó szolgálatot tesz majd a 939-es config helyett, jóval olcsóbban.
Már várom a Brazos notikat, kellene egy a nappaliba vagy nyáron ki a kertbe.
Szerk. : 300W körül létezik moduláris táp?
-
zsolt320i
senior tag
Kíváncsi vok, itthon mikor jelenik meg az Asus E35M1-I ?
-
törölt tag
Teszt szerint átlagosan 32W-ot evett a konfigjuk (4gb ram, 120gb ssd) egy 400W-os táppal...
Szóval szerintem bőven belefér... egy vinyó gondolom max 8W, dvd-vel ha nem írsz szintén, tuner sem ehet sokkal többet...
De majd jön valaki okos, és megmondja a frankót -
f0xhu
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a különféle HTPC/mini-ITX és egyéb kapcsolódó fórumokat itt ph-n. Néhány héttel ezelőtt én is nekiálltam egy saját HTPC összerakásának, illetőleg jelenleg még tervezésének.
Véleményetek szerint egy Gigabyte MIB T5140-es ház, a hozzáadott 60W-os (mások szerint 65W-os) passzív/külső táppal elbírja az alábbi konfigurációt?
1 × Asus E35M1-I Deluxe lap
1 × KINGSTON 4096Mb DDR3 1066Mhz CL7 KIT KVR1066D3N7K2/4G
1 × 1 TB WD Scorpio Blue 2.5" HDD (WD10TPVT) [később vagy vele egyidőben még egy ugyanilyen RAID1-be téve]
1 × ASUS DRW-24B3ST DVD pörkölő.USB portra aggatnék 1 Asus U3000 Hybrid tunert, illetve ha ajánlanátok, akkor a tunerénél valamivel komolyabb USB-s IR vevőt és távirányítót.
-
zsolt501
nagyúr
Van e már új driver az Asrock alaplaphoz, mert a gyártó oldalán még csak az a driver van ami a hozzáadott lemezen is van, illetve hang és lan drivert már találtam új verziót, de chip készletre és videóra még nem igazán.
Mert amit az AMD oldalán fenn van 11.1-es verzió nállam nagyon nem stabil, vagyis mikor feltelepítem akkor elég érdekes dolgokat művel , vagy egyszerűen nem indul el a Catalyst Control Center. -
M@trixfan
addikt
Itt találtam pikotápokat, de a külső adapterrel együtt már kerül annyiba, hogy megnézzem mennyibe kerülnek azok a tápok amik egy bizonyos terhelés alatt nem indítják a ventilátort és akkor már van egy igazán jó minőségű tápegységem a jövőre nézve is.
-
törölt tag
most lehet kicsit el vagyok tévedve, de a paneltápok csak DC-DC konverziót csinálnak nem?
Szóval van előttük valami adapter, az AC-DC-re. Ott úgyis van veszteség (mondjuk a házon kívül, és passzívan).
Így összességében nem jobbak, mint egy hasonló teljesítményű hagyományos táp nem?Most nekem van egy 250w-os FSP mATX-es tápom, ami befért a házamba. 500 Ft-ért. Legyen mondjuk 10%-al több veszteségem vele, mint egy paneltáppal... hát kb sosem hozná be az áramon a különbséget egy paneltáp. Kivéve persze ha kell a hely.. de a luxust meg meg kell fizetni
-
HPAA
őstag
házam már van és "ragaszkodom" hozzá
csak táp kellene , az viszont a már írt problémákba ütközik
ha összegyűlnénk páran és mondjuk lenne külföldi "jártasság" hozathatnánk több darabot
nem hiszem hogy olyan sok minden elromolhat benne hogy szívnánk a gariztatásával
az árával szvsz meg csak nyerhetnénk -
GerykO
aktív tag
válasz
szabi__memo #158 üzenetére
-
GerykO
aktív tag
Gondolkodj előre!
Én is egy éve indítottam magamnak Fundamentás lakástakarékpénztárt, hogy majd 4 év múlva, ha rámjön a mehetnék, akkor legyen miből...
Persze ez vicc akart lenni, mert számtechben a 2-3 hét is sok idő manapság.
De vannak paneltápos házak 10~12 000 magyar valutától kezdődően... -
Vladi
nagyúr
Elvileg. Gyakorlatilag az a lényeg, hogy olyan tápot válassz, ami ebben a fogyasztási tartományban jó hatásfokon működik. Ez olyan 15-35 watt között. A legtöbb táp ennél nagyobb fogyasztásra van fejlesztve.
Tehát egy 10 éves codegone lehet, hogy konnektor felől levesz 60 wattot, hogy kiszolgálja a lap 15 wattos igényét, de lehet egy 1200 wattos zsírúj csoda 40k-ért meg ugyanerre csak 18 wattot vesz fel. Persze a példa sarkított, de ez a lényeg.
Legjobb egy adapter lenne, de az drága és nehéz beszerezni.
(#141) zsolt501:
(#142) Sethdobaloah: köszi. Miért is?
-
GerykO
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
Brazos laptopott nem látott valaki?
-
törölt tag
Vladi: neked jobbulást
Én most pont azon gondolkozom, hogy nem teszek semmi más hűtést a házba, csak a saját kis ventije marad... ha nem terhelem a gépet halk (most hogy már be tudtam állítani, hogy ne maxon pörögjön)
Terhelve meg úgyse hallom, mert mozizomNo meg, most lett vagy 40 fokos, ez a többi alkatrésznek sem árt..
-
Vladi
nagyúr
Elvileg elég kell legyen. Nincs nagy fogyasztás, meg szerintem jobb is a hatásfoka a nagynak.
A 40 c-t azt sokallom is kicsit.Nálam a 905e igaz, hogy csak 65w, de akkor is 36 fokos idle egy 19-20 fokos szobában.
De próbáld ki. Ha van kéznél nagyobb venti simán tedd rá és nézd a hőmérsékletet. De arra azért gondolj, hogy nyáron 30-40 fokos helyiségben is használni kell. -
Vladi
nagyúr
Legendás videó.
Jöttek azzal, hogy az amd milyen szar, mert nem tokoz. Nekem olyan még nem volt, hogy amd-re nem tudtam feltenni hűtőt, a zintel kalodánál már igen. Szépen behorpadt az alaplap mire felkapott, semmi gond.
(#135) zsolt501:
Nem mondod, hogy nyugdíjas vagy?
Faterom is így van ezzel. Én meg kiakadok, hogy a munkám miatt nincs idő a hobbira.
Bocs a sok offért.
-
GerykO
aktív tag
válasz
M@trixfan #133 üzenetére
A tom's-hardverre azóta nézek ferde szemmel, mióta leég a procid ha menet közben leveszed a hűtőt róla. De őszintén ki az a marha, aki ezt teszi? Amikor a koolink-bat-emet nőgyógyász módjára akartam feltenni, és nem feküdt fel rendesen, akkor szimpla fagyásokkal díjazta a bartonom a dolgot, és semmi baja nem lett.
A catalist hírekben folyamatos újításokról, olvasni, szóval valami készülőben van... -
-
zsolt501
nagyúr
A ventit én sem értem mert hajtva a gépet azzal a kis hűtővel és ventilátorral 40 fok körül alakul, ha egy kicsit nagyobb bordát rakok rá akkor egy 8 vagy 12-cm es ház hűtő is alacsony fordulaton tökéletes lenne.
Egyébként is kell egy házba a légmozgás, mert különben a többi alkatrész is megsínyli a nagy meleget.Sajnos én linuxal csak felhasználó szinten vagyok barátságban, a programozása nekem kicsit magas, de ha van segítség és elmondja valaki hogy mit és hogyan kell akkor megpróbálhatom.
Az XMBC-t már úgy próbáltam, mármint a win verziót a linuxos még nem működött sajna nekem.
-
zsolt501
nagyúr
Asrock hoz nem adnak tápot max ha nem olyat veszel amihez házat is adnak de erre a platformra szerintem még nincs ilyen verzió.
A táppal kapcsolatban viszont nem egyszerű a válasz mert léteznek pikótápok amik nagyon kicsik és totál passzív rendszer, de ha nem ebbe gondolkozol és csak azt tennél bele amit itt felsoroltál akkor bőven elég a 300W-os táp is valami csendes típus.RAM esetén érdemesebb valami alacsonyabb késleltetésűt vadászni, 1333-as ram jó választás szerintem mert azt alacsonyabb órajelen fogja hajtani a lap de ez mellett jobb késleltetést kapsz ami azért sok esetben sokat jelenthet, egyébként nekem is Kingston ram van benne 1333-as eredetileg CL9-es de mivel 1066-on hajtja ezért a késleltetés így CL7.
-
Vladi
nagyúr
válasz
zsolt501 #128 üzenetére
Kicsi ventit miért erőltetik?
Egy nagy és csendes kellene hozzá.
Linux támot elkezdem gyúrni, amint lesz:
- lapom
- időmEgy live disztri kéne, ami kifejezetten erre készült előkészített hd támogatással, catalysttel, xbmc-vel. Ha jó fej vagy ezzel megkínálhatnád, hogy mi lép rá.
-
zsolt501
nagyúr
Akkor neked nem sok szerencséd volt ezzel a lappal, úgy néz ki hogy kifogtál egy hibás darabot, sajnos ez elő szokott fordulni sorozat gyártásnál, mert nem minden darabot tesztelnek le teljesen.
Sikerült elüzletelnem a tulajával a lapot rammal együtt lett 30e vagyis a 4GB rammal ezt még megérte nekem, most már csak azt a néhány szoftveres hibát kellene kijavítani pl. youtube akadozás, és egy jobb videokártya támogatás a lejátszók esetén no meg egy jó linux verzió és tökéletes a kép.
Ez a finomhangolás nagyon jó lenne szoftveres szinten mert szerintem több van ebben a gépben mint amit most ki hoz a mostani szoftver belőle.
Most azon gondolkozom hogy miként fogom a meglévő hűtését átalakítani egy csendesebb verzióra, igaz a mostani sem hangos, de ezen még lehet csökkenteni egy kicsit.
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Én is egy Asrock Brazost szeretnék venni, de lenne több kérdésem:
-adnak hozzá tápot (hallottam, hogy van olyan lap amihez igen)?
-ha igen belsőt, vagy külsőt?
-ha nem akkor hány wattos külsőt kéne hozzá vennem (örülnék típusnak is)?
beletennék egy DVB-T hybrid TV tunert, 2x2GB RAM, 32GB SSD, USB vinyó 1db, USB DVB-C tuner, USB kártya olvasó esetleg...?
-ha HTPC házba rakom, vajon elég lenne egy komolyabb házhűtés, vagy mindenkép kell a saját hűtése?
Ja és milyen ramot tegyek bele?
Mondjuk Kingstone DDR3-ra gondoltam.
Köszi -
M@trixfan
addikt
Igazad van, tényleg nem akarhattak mindent ellőni elsőre. Eléggé szemet szúró dolog, hogy 6000-es széria szolgál alapul és ott a HDMI 1.4 is, de hogy-hogy nem éppen az MVC gyorsítás hiányzik. MVC-vel tökéletes multimédia célplatform lenne, semmi szükség erősebb hardverre erre a feladatra amíg nem lesz QuadHD 3D vagy hasonlók.
Egyébként rájöttem nem kell itt semmit se bővíteni kártyával, egyszerűen magát az alaplapot kell csak lecserélni majd annak idején. Látszik, hogy soha nem volt még ilyen egybeintegrált rendszerem
Mindenkinek:
A zen magasabb foka amikor rájön az ember, hogy az ablakon kidobott pénz után csak egy fokkal jobb a számítógépre költött pénz. Adott célra kell választani a legjobb ár/érték arány mellett. Tökéletes lenne a legolcsóbb Brazos is hosszú évekre high-end szinten is ha nem hiányozna az MVC. Csak technikai paraméterekről beszélek érzelmek és anyagi szinttől függetlenül. Egy ilyen cucc több mint két évig kiszolgálja az embert nagyon nem mernék előre jósolni, hogy mi lesz itt addigra ilyen dinamikus piac mellett.
-
HPAA
őstag
válasz
zsolt501 #123 üzenetére
nem zavar ha csippantana , sőt örülnék neki , de hát ugye nem is csippant bekötve
holnap viszi vissza a garanciafutár
kíváncsi vagyok mikorra kerül vissza a csereráadásul most a ramokkal is vacakol , tegnap még tökéletes , ma reggelre :
2x 2gb geil ram , párban vett 7-7-7-20
ha mindkettő benne van el sem indul
egyesével mindkét modul , mindkét slotban jó
ilyenkor ... ??? -
zsolt501
nagyúr
Szia
Nálam egyből megy a hdmi kábellel megy a TV-be nem használok semmi átalakítót, egyébként sem szeretem ezeket az átalakítósdikat.
Nálam igen csippan 1-et a speaker induláskor, de ha zavar akkor nem kötöd be.Nálam a ramok 2x2GB Kingston KVR1333D3N9K2/4G
Lehetne jobb is mondjuk CL7-es azzal kicsit gyorsabb lenne, de ezt adta hozzá a tulaj.Ma viszem vissza a lapot (kár érte
)
-
HPAA
őstag
válasz
zsolt501 #116 üzenetére
lg 32le5500 led-es tv-re van kötve
gondoltam rá hogy a tv jel hiányában készenlétibe kapcsol , és itt lehet eltérés a lap kimenetén kijövő jel között , de mint írtam is minden ugyanaz csak az alaplapnál dvi adaptarrel megtoldva másik csatlakozóra téve megyegyébként nállad indításkor csippant a speaker ?
ramokhoz : nállam 2x2gb 1333 geil van , gond nélkül
-
zsolt501
nagyúr
Bocs elnéztem csak a HDMI audiót lehet engedélyezni az Advenced menü Nort Bridge config ban.
Egyébként nekem egy Samsung 37'-os tv-re van kötve és tökéletesen indul vele a gép és a Bios is.
Egyébként neked mire van kötve a gép, vagyis mit használsz megjelenítőnek vagy mit használnál ami HDMI-re van kötve? -
HPAA
őstag
200W fsp táppal 4 giga rammal 1db 2tb 5400 es 3,5 es samuval nállam pihiben 29W a pillanatnyi fogyasztása
tudom nem egy jó táp , csak ha valakit érdekel viszonyítás képpen
-
HPAA
őstag
válasz
zsolt501 #110 üzenetére
én rendezgettem most 2 db 2 terrás 5400-es samun a cuccaim
300 gigát rántottam át átlag 85000-92000 sebességen /ez alá nem ment másolás közben/
4giga ram van benneHDMI : biosban engedélyezni ?
hát szemüveget rég cseréltem ugyan , de most sem találok ilyen opciót
csak azt hogy mit keressen először kártyát v alaplapit ...
felhomályosítanál pontosan melyik részen ?
neked egyébként megy hdmi-n keresztül pl a bios is ? /miután "engedélyezted" természetesen/ -
zsolt501
nagyúr
válasz
robinhód #100 üzenetére
Konkrét számokat ne várj még most mert azzal nem szolgálhatok csak stopperrel mértem 3 gép közötti másolást , és kb 15-20%-al volt gyorsabb a másolás mint az előző konfigurációimnál ami most indulásból ezzel az 1 verziós szoftvertől egész jó teljesítmény főleg hogy nem egy bivaj erős konfig ez.
-
"a fenti hdmi problémámra raflektálna valaki akinek szintén ez van ?"
Ugye tudod hogy nagyon friss, új platformos hw esetében legelsők közt bevásárolni ezért kockázatos? Mert magadra számíthatsz problémák terén, hiszen szerintem nincs 10-20 dbnál több egyelőre az országban, illetve még közel sem kiforrt a platform, lehetnek firmware és egyéb hibák (lásd legújabb hír, hibás Sandy Bridge vezérlők miatt visszahívás intelnél).
Egyetlen egyszer volt hogy új dologba ugrottam bele amint elérhető volt, épp az Atom. Mert a raktárban porosodó chipset köré dobták össze. Gyakorlatilag csak a CPU volt új.Ezt meg vidd vissza, cseréltesd ki. Ha a beállítások voltak rosszak, akkor ugyanúgy nem fog menni legközelebb is, fellélegezhetsz. Ha meg tényleg hw hiba, akkor meg ugye minek kísérletezgetni tovább...
-
HPAA
őstag
a fenti hdmi problémámra raflektálna valaki akinek szintén ez van ?
mihamarabb , csak hogy vissza tudjam küldeni 72 órán belül ha tényleg hibástv-vel összedudva semmi , sem oprendszer telepítés előtt , sem win7 alatt driverével /ez azért fura nem ?/ ugyanaz a kébel dvi átalakítóval hibátlanul viszi ki a képet
-
HPAA
őstag
e350m1
nekem ma hozta a futár
első problémám vele , hogy nem akar beindulni hdmi-n tv-re kötve
dvi-hdmi adapterrel elindul /hangot is átviszi a tv-re !!!/ , de ha ugyanazt a kábelt dvi adapter nélkül kötöm az alaplapi hdmi portra semmi ...ami még pluszban idegesítő , hogy nem akar ujraindulni/leállni
kép az eltünik , ventik mennek de egyébb semmi
most figyeltem fel rá hogy a speaker sem csippant bekapcsolásnálvalakinél bármi hasonló ?
-
stratova
veterán
C-50-et nézegettem én is csak még kétkedő vagyok. Elég lenne a 9 W-os kétmagos vagy akár a legkisebb 5 W-os HTPCnek (1080p) + net + office (figyelembe véve a jelentős mennyiségű flash tartalmat) a maga HD6250-ével. A fogyasztásuk nagyon jó.
Ja, ne felejtsük ki, hogy milyen gépigénye lehet egy videofelvételnek megfelelő tuner kártyával GPU támogatással (ha eltekintünk attól, hogy közben vissza is szeretnénk nézni egy filmet).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest