Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
e350m1
nekem ma hozta a futár
első problémám vele , hogy nem akar beindulni hdmi-n tv-re kötve
dvi-hdmi adapterrel elindul /hangot is átviszi a tv-re !!!/ , de ha ugyanazt a kábelt dvi adapter nélkül kötöm az alaplapi hdmi portra semmi ...ami még pluszban idegesítő , hogy nem akar ujraindulni/leállni
kép az eltünik , ventik mennek de egyébb semmi
most figyeltem fel rá hogy a speaker sem csippant bekapcsolásnálvalakinél bármi hasonló ?
************* censored
-
HPAA
őstag
a fenti hdmi problémámra raflektálna valaki akinek szintén ez van ?
mihamarabb , csak hogy vissza tudjam küldeni 72 órán belül ha tényleg hibástv-vel összedudva semmi , sem oprendszer telepítés előtt , sem win7 alatt driverével /ez azért fura nem ?/ ugyanaz a kébel dvi átalakítóval hibátlanul viszi ki a képet
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz zsolt501 #110 üzenetére
én rendezgettem most 2 db 2 terrás 5400-es samun a cuccaim
300 gigát rántottam át átlag 85000-92000 sebességen /ez alá nem ment másolás közben/
4giga ram van benneHDMI : biosban engedélyezni ?
hát szemüveget rég cseréltem ugyan , de most sem találok ilyen opciót
csak azt hogy mit keressen először kártyát v alaplapit ...
felhomályosítanál pontosan melyik részen ?
neked egyébként megy hdmi-n keresztül pl a bios is ? /miután "engedélyezted" természetesen/************* censored
-
HPAA
őstag
200W fsp táppal 4 giga rammal 1db 2tb 5400 es 3,5 es samuval nállam pihiben 29W a pillanatnyi fogyasztása
tudom nem egy jó táp , csak ha valakit érdekel viszonyítás képpen
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz zsolt501 #116 üzenetére
lg 32le5500 led-es tv-re van kötve
gondoltam rá hogy a tv jel hiányában készenlétibe kapcsol , és itt lehet eltérés a lap kimenetén kijövő jel között , de mint írtam is minden ugyanaz csak az alaplapnál dvi adaptarrel megtoldva másik csatlakozóra téve megyegyébként nállad indításkor csippant a speaker ?
ramokhoz : nállam 2x2gb 1333 geil van , gond nélkül
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz zsolt501 #123 üzenetére
nem zavar ha csippantana , sőt örülnék neki , de hát ugye nem is csippant bekötve
holnap viszi vissza a garanciafutár
kíváncsi vagyok mikorra kerül vissza a csereráadásul most a ramokkal is vacakol , tegnap még tökéletes , ma reggelre :
2x 2gb geil ram , párban vett 7-7-7-20
ha mindkettő benne van el sem indul
egyesével mindkét modul , mindkét slotban jó
ilyenkor ... ???************* censored
-
HPAA
őstag
házam már van és "ragaszkodom" hozzá
csak táp kellene , az viszont a már írt problémákba ütközik
ha összegyűlnénk páran és mondjuk lenne külföldi "jártasság" hozathatnánk több darabot
nem hiszem hogy olyan sok minden elromolhat benne hogy szívnánk a gariztatásával
az árával szvsz meg csak nyerhetnénk************* censored
-
HPAA
őstag
én 1 hét próbálgatás után végülis eladom az asrock-os konfigot / alaplapot
nekem nem jött be
ha valakit érdekel , aprón megtalálja[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
akkor én a szerencsésebbjéhez tartoztam , míg megvolt az asrock lapom cl9-es 1333-as 2x2GB-s kittel hibátlan volt
most ASUS E35M1-M PRO van tervbe véve
viszont a honlapján nincs infó a memória támogatásrólADATA 4GB / 1333MHz DDR-3 PC3-10600 (Kit! 2db 2GB) (AD3U1333B2G9-2) : 9 690 Ft
Kingmax 4GB / 1333MHz DDR-3 (Kit! 2x2GB) PC3-10600: 8 954 Ftesetleg egyben a 4giga :
Kingmax 4GB / 1333MHz DDR-3 PC3-10600 : 8 693 Ft???
szerintetek ?
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz zsolt320i #954 üzenetére
ram csere , hidd el és tökéletes lesz
tapasztalatból írom, én is gariztatásnál tartottam , mikor megmutatták hogy hibátlan
egyszerűen vannak típusok úgylátszik amikkel nincs kibékülvejelzem ez még az első uefi-nél volt , frissítés nemtudom változtatott-e valamit rajta
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz nbalus2k #1003 üzenetére
kaptál visszaigazóló tétetes mail-t a rendelás feldolgozásáról ?
/általában ez a menet ha webshopban rendelsz/
ha igen , az ottani árak a mérvadóakegyébként nem szeretném az ördögöt a falra festeni , de
ADATA 4GB/1600MHz DDR-3 PC3-12800 Gaming Series v2.0 (Kit 2db 2GB)
ez nem a legjobb választás az asrock lapjához /ne legyen igazam !/************* censored
-
HPAA
őstag
pénteken hozzám is érkezik
Asus E35M1-M Pro + 2x4Gb kingmax
bízom benne hogy megérte lecsereélnem az asrockomnállam egyébként folyamatosan csökkent mindkét tétel ára
************* censored
-
HPAA
őstag
megérkezett a második fusion alaplapom /az első asrock volt /
Asus E35M1-M Pro + 2x4Gb kingmax rammal
tapasztalatok , a teljesség igénye nélkül 1 nap utánvan hozzá venti /rákészültek /
de passzívként venti nélkül a nagy borda is elégséges htpc célokra
fullhd film 3 óra ,eközben 51 fokig kúszott fel a hőmérséklete
bios /omg ... UEFI .../ -ból jól húzogatható , aki erre vágynaa sata kábelek csatlakoztatása okoz majd gondokat azoknak akik szűk házikókba szánják
************* censored
-
HPAA
őstag
-
HPAA
őstag
nekem egy mezeinek mondható midi ház /mivel el van dugva másik szobában így nem is látszik/
szóval a funkcionalitása számít nem a kinézete /pláne az ára !!!/viszont amit tapasztaltam újabban ennél az asus -nál hogy a facebookos játékok alatt erősen akadozik , az asrocknál ilyen nem volt ...
************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest