Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Dehát az a lényeg, nem? Egy out of the box disztró, amire lehet már építeni egy média center rendszert. Mint az xbmc live.
Én próbálom követni a Linux szupportot, de elég szórványosak az infók. Akkor lesz majd lényegi áttörés, ha jönnek a brazos cuccok. Nem 1-2 alaplap elszórva.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
legyen Az egységsugarú felhasználó mint én, ezt nevezi bios-nak, mégha technikailag nem is az és neked van igazad.
Btw, nem tudom mi akadhat mivel, mert összesen egy memória van bedugva az alaplapba, a perifériákon kívül. Alkalomadtán majd megnézem másik monitorral is, esetleg másik billentyűzettel, de az elég bizarr lenne, ha emiatt fagyna az UEFI.
(egyébként ha indulás közben egy "del"-t nyomok, belép. Ha hármat, csontrafagy... reset segít csak rajta.)Mindenesetre a cikkekben, akik tesztelték nem tapasztaltak ilyet, szóval gondolom ez nálam egyedi feature
-
zsolt501
nagyúr
Egyébként én sem igazán értem az AMD-t, mert ez így elég harmatosan sikerült nekik összehozni, mert bizony ez így nem igazán versenyképes az ATOM+ION párosa ellen.
Az is tény hogy a lemezkezelése és a hálózati teljesítménye nagyon jó, de ha HTPC nek akarná valaki akkor annak lesznek gondjai főleg az 1080p-s anyagokkal.
Még valami mert próbáltam youtube 1080p-s anyagokkal is több féle böngészővel is, és bizony minden böngészőnél voltak gondok, és érdekes módon a legtöbb gond a Firefox böngésző esetén volt, a legkevesebb a Google Chrome 10.0.648.6 böngészővel volt gond, de ennél is volt szaggatás.
Szóval engem kissé elszomorít hogy az AMD csak erre volt képes...[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Oliverda
félisten
A Gigabyte leírásában emlékeim szerint tuningként emlegetik ezt a dolgot. Persze ettől nem kizárt, hogy még pár másik lap is tudni fogja ezt. Végül is csak egy szorzóról van szó.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zsolt501
nagyúr
Nekem azt mondta az atommal kapcsolatban hogy ott is vannak gondok főleg nagy számú kapcsolat esetén illetve kis fájloknál nagyon belassul.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest