- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem hiszem, hogy stabilan müködni fog 166-os FSB-n.
Ez egy shit alaplap, sajna én is ilyet vettem, mikor kb. egy hónapja AMD-re váltottam.
Pedig van hozzá minden: Spéci Chieftek táp, nagyon jó hütés, infineon 333-as ram, nagyon jól húzható, szorzózármentes 2400+-os proci.
De még alapórajelen, ha a 2000 valós MHz-et 12x166-tal állitom elő, akkor is instabil, fagy mint állat. 133-as FSB-vel meg a valós(!) 2400 Megát is tudja.....
Szóval ez egy antituning, bóvli, ratyi-sz@r alaplap, ezt felelősséggel állithatom, mert garban ki is cseréltettem ezek (és egyéb) szivások miatt. Természetesen mindkét példány egyformán viselkedett.
Érdekesség, hogy uazt a KT-400-as chipkészletet használja, mint az Asus eggyel régebbi A7V8X-sorozata, de az jól tuningolható, a Bios-ban minden feszültség álliható, stb. Ennél, a drágább verziónál a North-bridgen sokkal nagyobb hütőborda van, mégis ez melegszik, az X-X-es meg nem. Szvsz alaplapi feszkókat vették alacsonyabbra, igy ugyan kevésbbé melegszik, viszont a 166.os FSB-t nem is birja igazán a chipset. X-X-nél viszont ezeket a feszkókat utólag sem lehet megváltoztatni, sajnos.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest