Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
Értem, bár én mondjuk úgy csináltam ahogy alaplap lemez be, driver felrak rr aztán meg ati vga driver fel. Mondjuk azt nem tudtam hogy ugyanazt rakja fel, mert expressz telepítést nyomtam és nem is néztem mit telepít.
Nincs valami VGA amit bele tudnál rakni, azzal tuti nem csinálná, ha meg igen akkor tuti alaplap hiba (bár így is tuti az)?
-
szallasi007
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
Most nem teljesen értem. Csak a hálókártyát rakod fel majd rögtön utána a vga-t? Először a chipsetet kéne utána restart vga rr aztán hálókártyát. Monitorral is próbáltad már?
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, úgy tűnik be tudok újítani szinte 0 ft-ért egy A8-6600K-t. Viszont több kérdésem is lenne:
1. Van egy olcsó lap mellé: Gigabyte F2A88XM-HD3 AMD A88X - kuka vagy sem?
2. van egy R9 270X-em érdemes kikapcsolni az alaplapi vga-t vagy sem, ha igen mit keressek biosban (uefi-ben kinek mi tetszik
)
3. 1600Mhz-es HyperX-es kingston 8GB, kell-e valamit a biosban mókolni vagy alapból ennyin fogja hajtani?
4. most egyébként egy X3 720 BE 8GB ramom van, ezt agyonveri avagy sem?elnézést a láma kérdésekért de hát kicsit nem vágom már ezeket a cpu igp gpu csudákat hiába olvasok utána

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Vírusirtó topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)