Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
üzenetére
Ja North Bridge, érdekes mert ez is autón van nekem, pedig a memória erősen húzva van 1600-ról 2133-ra, de az jó az Auto beállítással. A Vcore LLC Mediumra állítottam, van még Exterm, de az gondolom elírás és Extreme akar lenni, azt is kipróbáljam, ha mediumon nem lesz jó, mert nem szeretném Exterminálni a procimat?

-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
1600 MHz-es RAM-ok vannak. Érdekes módon ebben a lapban alapbeállításokkal csak 1333 MHz-en mentek. Egy régebbi AIDA tesztem szerint az Asrock-ban lazán mentek alapból 1600-on, itt meg állítani kellett a BIOS-ban. Többet nem is merek amúgy se húzni a memórián, így is 300 MHz rá lett téve.
NB meddig húzható? Az alap vagy a turbó CPU órajelet érdemesebb állítani? -
-
Gézengúz
addikt
válasz
üzenetére
Közben rátoltam egy furmarkot, és igen 41 fokra sikerült feltornászni, ott viszont a venti mindent bele üzemmódba vált és nem tud feljebb menni
1900körül van a tx venti plafonja, ott már megjön a hangja 
Prime is megáll 41-nél, 5800K általában 45-46 fokig ment! Viszont az elkérte az 1.35V-ot 4.2-n!
-
Hurutka
csendes tag
válasz
üzenetére
Nah sikerült megoldanom! Mégpedig az én gépemből kivettem a ramokat és átraktam az ebben a gépbe.Lett kép, miden bejött. Updateltem a biost visszapakoltam az a 2x2 ramot és tökéletesen működik. És az a vicc h az én ramjaim jobbak mint ez a 2x2 amit vettem. Nem értem miért csinálta ezt.
-
magic2
tag
válasz
üzenetére
Pontosan erre gondoltam.
Azt olvastam korábban a nagyobb FX cpuknál, hogy az olcsóbb alaplapokban alulteljesítenek stb. Adott esetben az alul-méretezett elektronika miatt nem kap elég kakaót a cpu. Azt hiszem még 20es alaplapot is szidtak. Bár az már lehet selejtes széria volt. Itt is meg ott is 100W a hőkeret még ha nem fordítható egy az egyben valós fogyasztásra. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Őszintén megmondom nem tesztelgettem, ezt is véletlen vettem fel, nem vettem észre, hogy benyomtam az f9 et
de biztos jobban futna akkor, csak ps2 es szintre esne le a grafika. Egyébként jobban futott, mint a videóban, de fraps levette a gép erejét. A nagyobb baj, hogy mivel ez csak két magos gép, eltűntek a texturák, sőt a fél pálya is később. Ezért is adtam fel hamar
-
tom570
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, de az nem gond, hogy a monitor kábel d-sub a kártya pedig dvi és átalakítóval van összekötve?
tehát amikor a monitor az alaplapra van csatlakoztatva akkor biosban átállítom a nb pcie slotra és utána elmentem a változtatást majd?
És ha átállítom akkor már nem jelenít meg semmit az alaplapi csatlakozóról? -
Toma3757
csendes tag
válasz
üzenetére
Auto tuningot kikapcsoltam, akkor vissza állt de a RAM frekvencia aggasztott, azt emeltem és akkor lefagyott ezért bios reseteltem.
@szili.tamas1
Futtattam memtestet mindkettő rendben van. Érdekes módon most már látja.
Nincs vga-m csak az integráltat használom. Nem igazán állítgattam semmit.A hűtő viszont gyári, ezért túlmelegedés okozhatja a leállást gondolom, de nekem jó volt a gyári órajellel is amit nem igazán sikerül beállítanom rendesen.
-
Toma3757
csendes tag
válasz
üzenetére
De, be volt de akkor sem szabadna 4.4GHzig felmennie, hiszen gyári adatlapba turbo módba van megadva 4.1GHz. Szóval emiatt nem értem. Arra is gondoltam hogy nem stabil táp, de akkor viszont folyamatosan változnia kellene de nincs ingadozás, illetve bios monitor menüben sem látszik hogy ugrálna a cpu fesz.
@patomi
Vírust nem hiszem hogy kaptam, mivel OS újratelepítés után volt bios update és akkor is emelkedett a frekvencia szóval ezt nem tartom valószínűnek.@simongab
Telepítettem, bios update miatt. Előtte is ezt csinálta.Illetve a másik amit érdekesnek tartok hogy 2*2GB 1866MHz-s ramok vannak benne, de csak 1333MHz-sként kezeli az egyiket, a másikat pedig nem is írja biosban hogy benne lenne. Windows annyit ír, hogy 4GB és abból 1,41 használható. 64bites a win.
-
-
tamikomac
aktív tag
válasz
üzenetére
A dolog onnan nyit, hogy soha nem adnék 40-et egy lapért.

Nem mondom, hogy a legolcsóbb kell, de egyszerűen sajnálok egy lapért 40-et, legyen az mini ITX vagy bármilyen más.
Mondjuk azon "érthető", hogy nincs PCI, de azért vagyunk páran akiknek még
kell(ene) a PCI.
Nekem pl. a digitalizáló kártyám PCI foglalatos. -
echterion
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi, megvan. És innen melyik a mérvadó? Mert ha az alsó, akkor valami nagy gond van a procihűtő illeszkedésével.

(#17133) ittakary: Tudom, csak jelezni szerettem volna, hogy nálam nem cl11-es, hanem cl10-es.

Amint le tudom futtatni, berakom ide az eredményt. Egyenlőre azzal szívok, hogy ha a gpu-t tuningolni akarom, akkor fps zuhanásaim vannak, ha nem adok neki plusz feszt (mármint az NB-nek), akkor még 900 MHz-en sem stabil. -
válasz
üzenetére
Ó tényleg, hülye vagyok, külön külön kellene első körben.

De lehet előtte kipróbálom az SSD-s dolgot. Mostanában mondjuk nem nagyon lesz rá időm próbálgatni.patomi: és nálad hogy volt, garanciális cserében megoldódott a dolog? Bár nem tudom a gyártónál így lehet e érvényesíteni a jótállást. (Intel 520 120GB-os SSD)
-
válasz
üzenetére
Köszi srácok!

Ha jól értem, akkor gyakorlatilag bármi lehet a gond... Ááááá
2x4 GB esetén meddig érdemes futtatni a Memtestet? Gondolom jó sokáig.patomi: lehet hülyeséget kérdezek, de hogy lehet megtudni, hogy az ssd a ludas e? (azon kívül persze, hogy szerválok egy hdd-t, amire felrakva a win-t használom a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A8-7600-ról Intelre, majd a ráfizetéses A10-7850K-ig jutottunk el 
ezt kétkedve hiszem 

az tényleg kicsit "harmatos" ! Nekem egy fx-8350 alapon, meg egy R9-290-es ennyit tol !