- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
TaylorPro #12932 üzenetére
Alulfeszelve? : o Azt meg hogy csináltad? : o
Nekem 5800K van és 1,5v-on megy 4,5Ghz-et stabilan. NB freki 2000. Próbáltam a feszkót lejjebb venni de úgy már el se indult a gépezet.Szóval én is kíváncsi lennék a beállításokra, márha nem procifüggő a dolog.
És ugyanolyan alaplapom van mint neked.
De ez csak FM2-es. Ebbe nem fog belemenni a Kaveri, mert ahhoz FM2+-os deszka kell. De ne legyen igazam.
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #12884 üzenetére
Újabb teszt eredmény. Proci 4,4GHz, ram 2133MHz-en. CPU alul feszelve. Idle 30C, terhelve nem megy 50C felé. Kevésbé melegszik a proci itt mint a Asus F2A85-M lapban. Nagyon jó kis deszka, ajánlott. Árban is korrekt, plusz jöhet majd bele a Kaveri APU.
cehaeries: Szép a ház, majdnem ilyet vettem.
-
korcsi
veterán
válasz
TaylorPro #9558 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges, ugyanaz a szilicium, csak egy stepping váltáson esett át, a tapasztalatok, problémák egybevágnak.
Bezzeg a VGA oldalon azért kapja megy egy kártya a jogot a topikban, mert ugyanaz a száma (Radeon 7850/7870/7870 LE (XT))
A linkelt hozzászólásodat meg nem látjuk...Katt: Azt nem tudod megmondani, most milyen bios van rajta?
-
katt777
félisten
válasz
TaylorPro #9380 üzenetére
Csökkent fesszel lehet tuningolni (ameddig bírja), nem fog túlmelegedni. Az i5-2500K-m a szükséges alapfeszen (jóval a lap auto beállításai alatt) elvitt 4.1GHz-et, és nem melegedett jobban a proci, mint 3.8-on. Ennyi bele kellene, hogy férjen még gyári hűtéssel is, nekem is az volt rajta akkor, és a stress-teszt is lefutott. A Ninja3 meg vitte passzívban.
-
katt777
félisten
válasz
TaylorPro #9372 üzenetére
Ja, csak AMD procit nem éppen az ott élők vesznek.
Kíváncsi vagyok a tesztekre, de az nV-s DX11.2 probléma, az Intel pasztázása és chipset-bakija, valamint a hosszú távra tervezés miatt nőttek az AMD konfig esélyei, bármennyire nem tetszik is a dolog. Meghasonlok, vazze.
Ja, AMD-s konfigra lehet W7-et telepíteni, vagy etetni kell vele a drivereket (pl. AHCI) menet köznem, mint régen?olta: Nézek. Hol itt a procituning?
-
Vartanus
őstag
válasz
TaylorPro #9147 üzenetére
ez Kapitalizmus az AMD is pénzből él,amíg a raktárak tömve vannak 5800K-val nem fog leesni az ára,szerintem már így is jól árazott az 5800K a tudásához mérten ha ettől olcsóbb lenne már nem érné meg az AMD-nek majd csak ha már nem igen fogynak az utolsó szállítmányok...a Ricsik meg azért ilyen drágák hogy még a legyártott Trinityket ésszerű haszon mellett kitudják szórni.
-
Centre
tag
válasz
TaylorPro #9144 üzenetére
Ez elős magasabb árral lefölözik korai adoptálok (magyar szó?) pénztárcáját, még két-három hét és ez is nemsokára 30k körülre süllyed, meglásd
Egyébként meg a Richland nem neked szól hanem azoknak akik veled aszinkronos upgrade ciklusban vannak.. tehát akik most llanót, régi athlon II-est járatnak vagy épp most építenek új gépet.
-
Findzs
addikt
válasz
TaylorPro #9119 üzenetére
ha jól megy minden nem érdemes babrálni csak ha nagyon muszáj, vagy ha nagyon olcsón sikerül jobbra cserélni, véleményem szerint
az biztos, hogy jelenleg nem érdemes a ricsire cserélni csak ha 5 ezer körül de inkább alatta meg lehet úszni
egy 7750 es 21-22 ezer körül mozog egy x4 740 meg 17-18 ezer körül ha 25 ért eladod és 12 ezer a ricsland csere akkor láthatod, hogy nem érdemes
#9121:
cseréld de akkor a procit ne ricsi -re mint ahogy fentebb is írtam
-
Findzs
addikt
válasz
TaylorPro #9084 üzenetére
péntek óta megvan a 6800k -m de eddig nem nagyon volt időm babrálni vele, napok óta be sem kapcsoltam a gépem
este megnézem neked stabil -e a 2400 -as ramokkal
#9115:
azt biztos, hogy annyit nem gyorsul hogy 1680 helyett 1920 -ban ugyanúgy menjenek a játékok
esetleg kemény tuningal -
El Kebir
őstag
válasz
TaylorPro #7592 üzenetére
Igen, nálam a hdd-ket hűtő ventillátor csak egy sima 3 pines és tudja az alaplap változtatni a fordulatszámát, csak a cpu hőfok alapján szabályoz mindent az alaplap. (a cpu hűtőn 4 pines ventilátor van)
itt egy kép is, a kék "pontokat" oda állítom ahova tetszik (min fordulat 29% az alatt nem indul a ventilátor)... a cpu hőfok alaján mozog a sárga "pont", vagyis az az aktuális fordulatszám. -
GG888
senior tag
válasz
TaylorPro #7042 üzenetére
Nekem is A10-5800k van jelenleg, hozzá pedig Asus F2A85-M-LE lap.
(de valószínű ugyanolyan driverleezt fogsz kapni hozzá, mint nekem is van
Lehet, hogy egyedi probléma, lehet, hogy szériahiba, a D-Sub kimenetem a lapon az biza kontaktos.
ha bikán be van tekerve a kábel, akkor nincsen vele semmi gond, de ha laza, akkor billegteti a kábelt és néha kék színekebn tarkállik a monitorom képe.Tuning terén se sokat tudok róla mondani, egy ilyen hűtőt szereztem rá, bár specifikációba még csak FM1 szerepel, de probléma nélkül rámegy FM2-re is.
Utoljára Core2Duo-t tuningoltam, ott még kicsit egyszerűbb volt kiigazoldni a beállításokon (meg kevesebb is volt)
A bios nagyon sokrétű, ahogy az a mostani uEFI biosos vackonál el is várható.Mellé van 16GB memóriám, amiből 4GB-t lecsíptem ramdrivenak, összességében nekem minden igényemet kielégíti.
Kérés/kérdés esetén én is szívesen segítek. -
SRII
őstag
válasz
TaylorPro #7502 üzenetére
És valami info hogy mégis mit bír, mivel játszol mik a határai felbontást illetően.
Gondolom gyors és meg is vagy vele elégedve?
Én mire megjön minden addigra kijön a a6800k vagy még nem tudom milyen procit vegyek, ha megszánnál egy kis infóval akkor nagyon megköszönném, köszi a képeket is. -
jeni
félisten
válasz
TaylorPro #7241 üzenetére
én azt mondom,hogy az Iponba lenne jobb megvenni még ha 5000 Ft-tal drágább is.
mivel az InterStore bolt az szlovák és nem tudni mennyi garis,főleg ha javíttatni kell majd később akkor macera a dolog. bár a listában meg van adva az itthoni szervizek,melyet hogy IS LEHET LEADNI.
A szállítási költség az kb.3500 Ft még rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged