Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt nyilván gondoltam, hogy az 1.1 újabb, mint az 1.0. Arra gondoltam, hogy mekkora katasztrófa, ha nem 1.1-est veszek, hanem 1.0-ást, milyen funkciók hiányoz(hat)nak. Csak olvastam itt a trinity topikban, hogy általában nem adnak ki bios frissítést, hanem inkább új revíziót dobnak ki a lapból, így ha valaki vett egy 1.0-ás lapot, a rev. 1.1 nem sokat segít rajta.
-
Vartanus
őstag
Én is agyaltam egy ideig egy 1155-ös i5-ös konfigon...de rájöttem nekem az 5800K-is bőven elég erős..egy Phenom II X4 955ös szintre tuningolt 960T-m volt az is bőven kiszolgált és attól azér kb 10-15%al erősebb az 5800K pedig az valódi natív 4 magos proci...DE a legfőbb ok az ami miatt az FM2 mellett döntöttem hogy 2014ig valószínű nem lesz foglalat csere ergo amíg meg nem jön a DDR4...plusz egy MSI A85XA G65 ös szintű alaplap intel vonalon(ez konkrétan a Z77 GD65) kicsivel több mint 1,5x áron van...porciról nem beszélve,igaz jóval erősebb is az a rendszer,de gyanítom én még az 5800K-ban rejlő potanciált sem fogom tudni kiaknázni teljes mértékben....
-
Vartanus
őstag
Tudom
Néztem én is mindenféle RAM-ot. 5év is sok tudom..de az élettartam garanciához képest kevés..bár más kérdés hogy 5év múlva hol lesz a mostani konfigom...bár mivel az FM2 hosszú életűnek ígérkezik szerintem még meglesz..és ha bedöglene akkor már majd olcsón kapok hozzá akkor már 2x8Gbos ramokat szerintem...lehet mégis veszek valami alacsonyabb feszültségűt... -
Vartanus
őstag
annak idején először én is a giga A85X UP4-est néztem ki a szép fekete nyák a Virtu a Dual-Bios okán..csak én majd jövőre raknék bele majd Richland-et és több mint valószínű ahhoz kell BIOS frissítés amit a Giga rendszeresen "elvesz" a vásárólitól..mondván ha kell új proci végy új deszkát...de aztán főleg a jó minőségű X-Fi MB2-es audiorendszer és a fesz.mérőpontok miatt néztem ki az MSI féle A85X-es deszkát...mondjuk a deszka támogatási oldalán ott van pont az a Predator KIT amit venni akarnék...
-
atti_2010
nagyúr
Igen mert kevesen csinálták úgy ahogy ő de én pld. kipróbáltam, ott követte el a hibát hogy úgy állította be a ramokat maximumra ( vagy autón volt) hogy a diszkrét VGA-t használta, fordítva kell, előbb beállítod hogy vigye az IGP-t aztán ha már tutti be lehet tenni a VGA-t is.
zedok
-
toyone
őstag
-
timarsandor
csendes tag
Már csak azért is, mert valamivel újabb vezérlővel vannak megáldva a SATA3-mas HDD-k, valamint nagyobb eséllyel kapsz kevesebb tányéros kiszerelést -> gyorsabb lesz a HDD a nagyobb lemez-adatsűrűség miatt.
Az újabb, SATA3-mas 3+ TB környéki HDD-k már szekvenciális olvasásban/írásban átütötték a korábbi 150 MB/s korlátot, tehát már a SATA2 igénye jogosnak mondható az esetükben!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néztem én is mindenféle RAM-ot. 5év is sok tudom..de az élettartam garanciához képest kevés..bár más kérdés hogy 5év múlva hol lesz a mostani konfigom...bár mivel az FM2 hosszú életűnek ígérkezik szerintem még meglesz..és ha bedöglene akkor már majd olcsón kapok hozzá akkor már 2x8Gbos ramokat szerintem...lehet mégis veszek valami alacsonyabb feszültségűt...

Az már egy húszassal drágább mit az Asrock!