- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
ADAM1337 #9349 üzenetére
Igen, én tudom, ezért mondtam.
Nem eszem be a szarul beállított netes teszteket, amelyekkel indokolatlanul drága hardvert akarnak egy-egy VGA alá vetetni a maflább vásárlovakkal.
Nem multizok, tehát eleve nem kell csupán a hálózat, és nem a VGA képességei miatt erős v. tuningolt processzor, ugyanígy nem játszom körökre osztott stratégiákkal, amelyeknek megint nem a VGA miatt kell a proci-erő. Amúgy FullHD-be és maximum (adott esetben felülvezérelt) grafikához kell a proci, és ha a 'ti' szintre húzott GTX560-at ki tudtam hajtani egy 3.7GHz-es E5800-zal, akkor ilyen szempontból a 6800K-tól sem tartok.
Ha meg igénytelenebb (pl. csak DX9) v. régebbi játékot vennék elő, akkor úgyis a VGA-t szabályozom le, mert nem vagyok az a típus, aki valami gyengébb GPU-igényű játékot látva elkezd siránkozni, hogy vazze, 70%-ban van csak kihajtva a VGA-m, és csak 150FPS-em van.
Ja, Oblivion-ban DX9 ellenére így is meglesz szerintem a kihajtás.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest