Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadaLord
aktív tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy bármelyik gyártónál lehet ilyen szériahiba... Eddig csak Asus lapjaim voltak, azokkal is meg voltam elégedve, most meg már ezzel is, csak az a másfél hónap agyb@szó cicergés nem kellett volna, de így már nincs vele gondom, működik rendesen az új gép.... Meg gondolom ennek az energiatakarékossági cuccnak a kikapcsolása sem fogja megduplázni a villanyszámlát....

-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Én tudom Atti,már régóta nyúzzuk ezt a topikot és alaplaptémában is egyetértünk FM2-ben két igazán jó lap van a te Giga A85X UP4-esed meg az én MSI A85X G65-ösöm

LadaLord:
a cicergés tipikus Asus szériahiba
Az hogy nem használhatod egy funkcióját a deszkádnak az azt jelenti egy funkciót a nem megfelelő vrm miatt már elvettek tőled,és én erre már nem mondanám szvsz hogy tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest