- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
A memória elméletileg jó bele mert a kompatibilitás listán ott van és a memtest szerint semmi baja.
Csak 10mb-os netem van és erre is gondoltam,de hiába várok akár órákat is,mert ha egész nap ott hagyom egy külön lapon és bármikor rá klikelek ugyan olyan rossz. Már régebben írtam,hogy a benti gépemben egy régi p4-es 2.8Ghz-es proci,1Gb ram és valami integrál videó kártya van 120mb net és ott még külső proxyn keresztül is hibátlanul fut.
Így most már csak két dologra tudok gondolni vagy 13.2 beta driver sem elég optimalizált vagy az alaplapra amire tegnap tettem fel az új F3-as uefi-t.
Nagyon jó dolgokat lehet rajta elcsípni.gabo9021: Köszi,hogy megnézted.Kezdem úgy érezni,hogy csak nekem akar működni.
Csol-T: Előre is köszönöm, kíváncsi vagyok,hogy mi történik,de 99%,hogy semmi baja sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged