Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gainka

őstag

válasz jim bcs #13276 üzenetére

De azt tedd már hozzá hogy neked, te szerinted, vagy a te igényed szerint igy sorolod be.
    Egy 750-k hova sorolsz ? vagy egy pentiumot?
    Ha az i3-rol van szó egyböl mindenki a bf3 multival jön :D ugy birom.
    Mi az a gémer? 45ezer + ? vagy mi ez a hülye felfogás? mindenki olyan géppel gémel amire van pénze. Gémer konfig uristen :(((
    Én egy a8 6600k-t akartam venni hogy amíg nincs vga-m el leszek vele. De aztán rájöttem hogy kitudom hozni a mostani lovémbol egy g3220-at kb és egy vga-t amivel elörébb vagyok és késöbb mehet bele egy i5. Ezt fm2+on hogy csinálod meg? Vagy ha később letudom cserélni a 30ezres vga-t egy 280x-re pl. akkor mi lesz azt nézegetem hogy 50%on megy? a minimum fps meg 5-10?

Nem intelt fanolni jöttem ide, csak folyamatos olvasója vagyok a topiknak mert filozok mi legyen, de egyszerűen nem fogom merni be vállalni az fm2+-ot mert a fene tudja milyen elöre lépés lesz cpu-ban. 1150-ben meg tutira tudom hogy ott az i5 .
    És még hozzá egész jó áron is lehet találni i5-öt. [link]

Most azt fogom csinálni amit egyébként szoktam és ami bevált, i5-4570 lesz megy mellé a 270X azt majd ha kevés vga csere. Kár volt agyalnom amd kombón +10k ráfordítás és nincs gond így legalább bőven elbírja a következő vga-t is.

Erröl van szó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés