- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ice mat
csendes tag
válasz
DeckardCain #10049 üzenetére
Nem rossz össze állítás , de egy BF3 ba FullHD-n megizzadna a gépe , persze aki okos az ki tudja csikarni a maxot. Alapjába véve nem rossz vétel , a proci szerintem kihajtja a vga-t + ha húzol rajta akkor jobb is lehet.
FM2-n énis gondolkoztam csak úgye ha integrált vga-s procit veszel ugye akkor crossfire ben tudja nyomni a dolgot érdemesebb teszt után nézni hogy mennyivel nőne a teljesítmény. -
Gézengúz
addikt
válasz
DeckardCain #10049 üzenetére
Abban az Le-s alaplapban nálam minden gond nélkül megy 4.2-t a 750, de csak kerek 4-en használom...Turbót majd ki kell kapcsolni mert ész nélkül feszeli a procit...
Az 1600 kék hűtőbordás Kingstonok, viszik 1.6V-tal az 1866-ot....Videókártyáról nem tudok nyilatkozni Nvidia párti vagyok, egy GT640 muzsikál teljesen némán, üresben szinte szobahőmérsékleten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest