Új hozzászólás Aktív témák

• attiLANte

tag

válasz diablo1984 #7609 üzenetére

Hidd el, elég régóta koptatom a Prohardver!-t, tudom melyik topicban vagyok, és nem az intel (a kedvetekért direkt kisbetűvel) istenítése a célom, hanem az, hogy ne akarjuk a véleményünket féligazságokkal alátámasztani - főleg, ha arra már korábban fel is hívták a figyelmünket.
    Ebben nincs semmi AMD-ellenes, és az igazsághoz/objektivitáshoz ugyanúgy hozzátartozik (még ha ez meg is rendít egy korábbi, közkedvelt mítoszt).
    Katt pedig már csak ilyen: szvsz. nehezen fogadja el, hogy a gyártók határozzák meg a kínálatot és az ő egyedi igényeit nem elégíti ki senki sem maradéktalanul. Talán így vezeti le a csalódottságát, amivel nem feltétlenül értek egyet, viszont meg tudom érteni valahol...
    De ettől egyik AMD proci/apu sem lesz kevesebb vagy rosszabb - mint ahogy attól sem több vagy jobb, hogy pl. holnaptól a Trinity topicban csak pozitívan nyilvánulunk meg.
    Lehet, hogy egy kicsit keményebben fogalmaztam atti_2010 felé - nem akartam megbántani, és elnézést, ha túlzásba estem -, de valahogy a múltkor sem akarta megérteni, mit is szerettem volna mondani az újfent beszúrt diagramjával kapcsolatban (vagy egyszerűen semmibe vette).
    Nem állítottam, hogy a Trinity üresben nem fogyaszt kevesebbet, de egy SB/IB proci sem eszik másfélszer annyit egy átlagos alaplapban - amihez pedig a fórumtárs láthatóan ragaszkodik. Tisztelem és elismerem a segítőkészségét itt és a Llano topikban, de sokkal szimpatikusabb lenne, ha nem ócsárolná lépten-nyomon a másik oldalt. Vagy legalább megalapozottan tegye...
    Ennyit szerettem volna - ha ez szerintetek trollkodás, akkor elég nagy gond van.

(#7610) stratova:
    Örülök, hogy valakinek átjött, amit mondani szerettem volna, és mérési eredményért sem kell a szomszédba menni (most már sokadjára inkább beszúrom):

(Trinity APU, vagy inkább külön CPU és VGA?)
    Ezt már a múltkor is megbeszéltük priviben, de nem győzöm eléggé méltányolni a hozzáállásodat - sokan példát vehetnének rólad... :R

Új hozzászólás Aktív témák