- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rendesadam #6269 üzenetére
Hmmm olvastam pár infót ezekről. Meg a Kaveri-ről is.
De azt nem tudtam, hogy mostanában fog jönni a Rich! Akkor viszont tényleg várok még akár pár hetet is, kíváncsi vagyok mit lehet ebből még pluszban kihozni. Egyedül a magas kezdőár az amitől félek. Hónapokat azért nem akarok várni, hogy lejjebb menjen az ár.Már évek óta keresem az alternatívát a hülye igényeim kielégítésére. Ami pedig azt jelenti, hogy htpc formátum, alacsony fogyasztás, de legyen teljesítmény is! És még 1-2 régebbi játékkal játszani is tudjak. Mindezt megfizethető áron.
És hihetetlen de a Trinity ezt tudja. Relatíve olcsó. Jó, nagyon olcsó. Teljesítményben a jelenlegi c2d-mhez képest közel 3x-os. És ahogy a tesztekből kivettem az IGP jócskán veri az én 9800GTX+-omat. Mintezt idle 130wattos fogyasztás helyett ~30 wattért. Hihetetlen hogy ilyen létezik.
A tesztből mondjuk kiderül, hogy full load alatt azért az intel megoldásai kevesebbet fogyasztanak, de nekem leginkább az idle és a HD filmlejátszás a fontos tényező - ritkán játszok, ritkán használok PS-t de ha igen akkor kell az erő - ebben pedig a Trinity jobb. (most néztem pár külföldi fogyasztás tesztet és ott is ~ 27-30wattra mérték az A10 idle-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged