Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz rendesadam #6269 üzenetére

Hmmm olvastam pár infót ezekről. Meg a Kaveri-ről is.
    De azt nem tudtam, hogy mostanában fog jönni a Rich! Akkor viszont tényleg várok még akár pár hetet is, kíváncsi vagyok mit lehet ebből még pluszban kihozni. Egyedül a magas kezdőár az amitől félek. Hónapokat azért nem akarok várni, hogy lejjebb menjen az ár.

Már évek óta keresem az alternatívát a hülye igényeim kielégítésére. Ami pedig azt jelenti, hogy htpc formátum, alacsony fogyasztás, de legyen teljesítmény is! És még 1-2 régebbi játékkal játszani is tudjak. Mindezt megfizethető áron.
    És hihetetlen de a Trinity ezt tudja. Relatíve olcsó. Jó, nagyon olcsó. Teljesítményben a jelenlegi c2d-mhez képest közel 3x-os. És ahogy a tesztekből kivettem az IGP jócskán veri az én 9800GTX+-omat. Mintezt idle 130wattos fogyasztás helyett ~30 wattért. Hihetetlen hogy ilyen létezik. :D
    A tesztből mondjuk kiderül, hogy full load alatt azért az intel megoldásai kevesebbet fogyasztanak, de nekem leginkább az idle és a HD filmlejátszás a fontos tényező - ritkán játszok, ritkán használok PS-t de ha igen akkor kell az erő - ebben pedig a Trinity jobb. (most néztem pár külföldi fogyasztás tesztet és ott is ~ 27-30wattra mérték az A10 idle-t.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés