Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Sziasztok!
Egy spéci kérdésem lenne: Olyan VGA átkapcsolás megoldható szoftveresen asztali procikkal (konkrétan A8 5500 @ 7560D APU-val) mint a notebookoknál? Konkrétan Power Xpress féle megoldásokra gondolok.
A konkrét szitu: Vettem egy miniITX-es Asrock lapot, hozzá az említett procit. Külön VGA-t még nem vettem, olyat fogok venni, ami a lentebb vázolt módon tud működni. A gépet két jól körülhatárolható feladatra szánom:
1. Általános kiszolgáló 7/24-ben (zene, torrent, és HTPC feladatok) -> Erre az integrált APU ideális, üresjáratban 29W a rendszerem, maximálisan szuper.
2. Játékra, dedikált VGA-val, mivel a lapon van 16xPCIe, így tudnék egy erős VGA-t játékra fogni. Viszont a fogyasztás sok lenne, ha csak a dedikált VGA lenne a rensszerben, és az integrált mondjuk le lenne tiltva, vagy eleve olyan procit vettem volna, amiben nincs is.
Viszont az lenne a jó, ha ez a két funkció egyszerre működne, tehát mikor elindítok egy játékot, akkor váltson a dedikált VGA-ra a rendszer. Akár automatikusan, akár kézzel, de mindenképpen szoftveresen. Ne kelljen a kártyát kiszednem.
Tehát NEM azt akarom, hogy a két kártya Hibrid Crossfire módban működjön, hanem, hogy váltani tudja köztük a funkciónak megfelelően.
Na erre mondjatok nekem okosságot!

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- PlayStation 5
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest