- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekati
csendes tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #13506 üzenetére
"mikrolagg", na ehhez nem értek.
De a 6670 és 7750 példánál maradva a kártyák önmagokban is teljesítenek egy bizonyos szintet, meg maguk az APU/IGP-k is ugye, külön-külön.
Csak DG-ben karöltve a kettő meg valahogy nekem úgy látszik nem az igazi.
Gondolná a laikus, hogy a kettő teljesítménye "összeadódik", de hát persze ez nem így van.
Szerintem irreálisan, kevésbé gyors %-os értelemben, így pl én ezt a DG módot majdnem tök feleslegesnek tartom.Kinek elég integrált, vesz APU-t, és ezáltal int. cucc...
Kinek nem elég, akkor dVGA.
A régóta ismert CrossFire-ba kötött két kártya összteljesítménye %-os teljesítményben sokkal jobb, mint egy APU/IGP+VGA DG mód.Csak nekem olyan, mint ha ezzel visszafele butulnánk
Kicsi off, de ez így most pont olyan, mint pl egy R7 240 kártya kadása... Ha ingyen adnák sem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest