- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Amd 1700+ probléma!!!
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Janesz
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Janesz
őstag
sajna rossz hírem van fiuk....aki esetleg reményt táplál,hogy esetleg jó a proci azt el kell,hogy keserítsem...most jött az infó,hogy egy kd7-raid-ben sem működik!!
szóval akkor eddig ez a 4. lap amiben nem megy....:O -
zoty314
aktív tag
-
MasOyama
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
MasOyama
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Janesz
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Janesz
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Janesz
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Janesz
őstag
Ezen max ha maga az atyaúristen rezetelne az segítene:((
ez a proci azóta már járt egy tányér zúzapörköltben is:) de lemostam így semmi baja:)
-
Janesz
őstag
-
c41r0^
őstag
-
MasOyama
őstag
Nem hinném, hogy a proci tönkremenne. Nekem is az van. Semmi baja. Már minden elszállt szinte a gépemben, de az még sohasem.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
törölt tag
Üdv!
Hasonló mókát okozott nekem is egy 1700-es, de egy CMOS reset után rendbe jött a dolog.
bytes,
akosf
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Nos az lenne a gond (vagy nem tudom ez -e de csak ez maradt már...)
havernak volt egy kd7-es lapja amiben volt neki a címben említett 1700+(jiuhb) ami alapfeszen lett csak használva...(soha nem lett fesz emelve...) 2400+-osként ment a proci!!
a probléma akkor kezdődött amikor kb csak mindig a 3.indításnál ment normálisan a gép!! (tehát bekapcsoltad elindult de mielőtt felállt volna a win kilépett! vagy felállt a win és utána indult újra..) mivel kerregett nagyon a winyó ezért az lelett cserélve de utána is gáz volt...majd én az alaplapra gyanakodtam..de előtte kipróbáltuk más tápokkal is...de semmi változás...a srác eladta a lapját...vettem neki egy cikász féle javított nf7-s lapot és amikor összeraktuk nem volt a monitoron kép...na mondom fasza szar az agp foglalat...
a lap vissza cikásznak új lap összerak...kipróbáltam és ezen sem volt kép...
aztán kipróbáltam az én kártyámmal és azzal sem volt kép....aztán mindent kicseréltem csak a procit nem és már csak az maradt...:(
tehát a proci melegszik ha elindítom a gépet...lába nincs letörve és semmi külsérelmi nyom nincs rajta....mi lehet a gond???
szét tud így menni egy proci??Hali!
Ez a gép már az én véremet is kiszívta egyszer, de akkor az alaplapra gyanakodtunk:(
Zsolesz most itt ül mellettem és azon rágódik, hogy vesz egy P4-es gépet:)
Elege van ebből a sok szopásból:)
Egyébként nálam sem ment a proci 1 kx7-esben! Utána viszont ment 1 kd7-esben:Y -
Janesz
őstag
Nos az lenne a gond (vagy nem tudom ez -e de csak ez maradt már...)
havernak volt egy kd7-es lapja amiben volt neki a címben említett 1700+(jiuhb) ami alapfeszen lett csak használva...(soha nem lett fesz emelve...) 2400+-osként ment a proci!!
a probléma akkor kezdődött amikor kb csak mindig a 3.indításnál ment normálisan a gép!! (tehát bekapcsoltad elindult de mielőtt felállt volna a win kilépett! vagy felállt a win és utána indult újra..) mivel kerregett nagyon a winyó ezért az lelett cserélve de utána is gáz volt...majd én az alaplapra gyanakodtam..de előtte kipróbáltuk más tápokkal is...de semmi változás...a srác eladta a lapját...vettem neki egy cikász féle javított nf7-s lapot és amikor összeraktuk nem volt a monitoron kép...na mondom fasza szar az agp foglalat...
a lap vissza cikásznak új lap összerak...kipróbáltam és ezen sem volt kép...
aztán kipróbáltam az én kártyámmal és azzal sem volt kép....aztán mindent kicseréltem csak a procit nem és már csak az maradt...:(
tehát a proci melegszik ha elindítom a gépet...lába nincs letörve és semmi külsérelmi nyom nincs rajta....mi lehet a gond???
szét tud így menni egy proci??
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Amd 1700+ probléma!!!
- (téma lezárva)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Okos lesz a következő szemüveged
- Temu
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen Threadripper 7960X + ASUS Pro WS TRX50-SAGE +128GB 6400MHz DDR5 garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG UltraGear 27GR75Q-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest