- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
romeozor
üzenetére
Nekem csak KF2-om van, de az oprendszere nagyon hasonlo (volt). Ami nagyon rossz ebben, hogy ugy van kihegyezve, hogy csak amazonos appokat tudj hasznalni, semmi gmail vagy chrome, persze ra lehet hackelni ha akarod, de az megint szivas. A gyari bongeszo nem egy szuper valami, az app store ures, hasznalhato dolgot nem nagyon talalsz benne.
A konyvesboltja csak angol konyveket tartalmaz es ha te szeretnel ra magyart rakni, akkor megint jon a szivas, hogy ganyolni kell vele. Felrakhatsz mondjuk egy aldikot, letoltod az apk-t, vagy mukodik vagy nem, persze az ilyen magyar konyveket mar nem fogja megtalalni rendesen az oprendszer es nem rakja ki latvanyosan a boritojukat.Ha bongeszni emailezni is szeretnel akkor az e-ink kilove, mert ezeket a funciokat csak nehezen tudja ellatni.
A Kindle Fire csak akkor celhardver ha csak amazonos konyvet olvasol es a silk browsert akarod hasznalni. Szerintem semmikepp nem olyan kellemes mondjuk mint egy nexus 7, ahol te dontod el, hogy milyen konyvolvasot, bongeszot, emailt szeretenel hasznalni. Konyvolvasok minden oprendszeren vannak, tehat megtalalod a WP-n vagy az iOS-on is.
Nem tudom hasznaltal e mar e-ink kijelzot, vagy szoktal e olvasni lcd-n, de az e-ink sokkal kellemesebb olvasasra a szemnek. Nekem megvan a sima kindle 5 meg anyumnak a paperwhite es tapasztalatbol mondom, ha olvasasra kell akkor felejtsd el az lcd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs