- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
romeozor
üzenetére
Nekem csak KF2-om van, de az oprendszere nagyon hasonlo (volt). Ami nagyon rossz ebben, hogy ugy van kihegyezve, hogy csak amazonos appokat tudj hasznalni, semmi gmail vagy chrome, persze ra lehet hackelni ha akarod, de az megint szivas. A gyari bongeszo nem egy szuper valami, az app store ures, hasznalhato dolgot nem nagyon talalsz benne.
A konyvesboltja csak angol konyveket tartalmaz es ha te szeretnel ra magyart rakni, akkor megint jon a szivas, hogy ganyolni kell vele. Felrakhatsz mondjuk egy aldikot, letoltod az apk-t, vagy mukodik vagy nem, persze az ilyen magyar konyveket mar nem fogja megtalalni rendesen az oprendszer es nem rakja ki latvanyosan a boritojukat.Ha bongeszni emailezni is szeretnel akkor az e-ink kilove, mert ezeket a funciokat csak nehezen tudja ellatni.
A Kindle Fire csak akkor celhardver ha csak amazonos konyvet olvasol es a silk browsert akarod hasznalni. Szerintem semmikepp nem olyan kellemes mondjuk mint egy nexus 7, ahol te dontod el, hogy milyen konyvolvasot, bongeszot, emailt szeretenel hasznalni. Konyvolvasok minden oprendszeren vannak, tehat megtalalod a WP-n vagy az iOS-on is.
Nem tudom hasznaltal e mar e-ink kijelzot, vagy szoktal e olvasni lcd-n, de az e-ink sokkal kellemesebb olvasasra a szemnek. Nekem megvan a sima kindle 5 meg anyumnak a paperwhite es tapasztalatbol mondom, ha olvasasra kell akkor felejtsd el az lcd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest