- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Kösz.
Az első postomat már nem akartam tovább hizlalni, ezért azt már nem írtam le, hogy Androidékat hátrahagynám.
Világos, hogy a Kindle Fire HDX oprendszere is Android alapú, de ez mégis közelebb van egy céleszközhöz. Nem célom játszani, gyökérkönyvtárakat turkálni, 270 alkalmazást letölteni, folyamatokat analizálni, lakást kifesteni, világot megmenteni. Viszont azért minimális "okos" funkcionalitásról sem mondanék le mint pl. böngészés, email olvasás vagy mittomén (inkább legyen és ne használjam, mint kelljen és ne legyen meg a lehetőség). Ez kizárja az e-ink modelleket (?).
Van hands-on tapasztalatod a HDX oprendszerével? Nekem az egy darab megnézett youtube review adta bölcsességgel nem tűnt ki semmi, ami kifejezetten rossz lenne. A termékértékelésekben sem olvastam hajmeresztőt, de azok ugye angol vásárlók, nem feltétlenül tükrözik a magyar környezeti viszonyokat.
Igazából a vásárlás, pontosabban a nem-vásárlás döntését Amazon eldöntötte helyettem, mivel lejárt a termék akciója (199 gbp). Talán majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest