Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whYz
    őstag

Hali,

Bár ahogy nézem itt többnyire bütykölés megy, remélem azért segítetek általánosabb témában is :)

Régi álmom egy frankó e-olvasó és bár van egy Galaxy Tab 8.9-em, nem igazán nőtt a szívemhez ilyen téren. Mivel amazonéknál alapvető a könyvek árusítása, ezért gondoltam az ő tablet termékük ideális lenne.

Konkrétan a Kindle Fire HDX 7" modellt néztem ki, 169 GBP lenne valami "Special Offers" keretében (179 anélkül), ami gondolom azzal jár, hogy szénné bombáznak reklámokkal.

Kérdésem az lenne, hogy működőképes-e a készülék kishazánkban. Azt nem gondolom, hogy bármilyen beépített videó szolgáltatás elérhető volna, de azok nem is érdekelnek. Azért a kíváncsiság kedvéért, van itthon is elérhető szolgáltatás?
    Könyvek illetve képregények volna a fő csapás. Ezekkel vannak tapasztalatok?
    Zene vásárlással tapasztalatok? Más (windows/phone) eszközre vannak erre lejátszó alkalmazások?

Ezen kívül aksi idle ideje érdekelne még. Jó volna ha pár napnál tovább bírná, mert szegény Galaxy 3 nap után megadja magát, ha elfelejtem kikapcsolni a wifit, szinkronizálást stb. (biztos van okos megoldás erre is, de nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni)

A tablettel alapvetoen nincs gond, amazon konyveket szepen lehet rajta vasarolni, persze csak angolul. Ha nem akarod ganyolni akkor en nem javaslom, mert az alap amazonos OS szornyu, gyakorlatilag hasznalhatatlan es koze nincs az android nyiltsagahoz es testreszabhatosagahoz.

Amazonos konyveket mas androidos eszkozon is tudsz venni, tehat csak ezert ne vegyel kindlet. Ha olvasni akarsz akkor inkabb a e-inkes kindle a nyero, ezerszer jobb olvasasra es meg hasznalhato is. Ha videot nezni, bongeszni is, akkor inkabb egy nexus 7 vagy valami hasonlo.

Új hozzászólás Aktív témák