- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
Találtam egy új módszert az új stickekhez, a kodihoz való teljes hozzáféréshez, adb parancsok nélkül. (androidtv 11 és 12 rendszereken is működik) ..
...belinkeltem ezt a hozzászólást az összefoglalóba is..
Tehát a kodi telepítése simán ahogy/amivel akarjuk.
Utána elindítjuk és mindenre oké-t nyomunk.
Aztán kilépünk, és a firestickben a beállításokban az appok között megkeressük a kodit és megnézzük a permissions/engedélyeknél mi van.Settings>applications>manage installed applications>Kodi
Itt nem a media kell hanem az összes fájl engedélyezése.
Ha megvan megnyitjuk a kodit, profi módba tesszük a beállításokat, és a média fülön az általánosban bekapcsoljuk a rejtett fájlok megjelenítését.
Aztán a kodi saját fájlkezelőjét megnyitjuk és a forrás hozzáadása pontba beírjuk hogy :
special://home
ha leokéztuk, belépünk és máris látjuk a teljes kodit, ide tudunk másolni, innen törölni stb. pl. a media mappába Font mappát másolni a saját betűtípussal a feliratokhoz.
Itt vannak pl. a telepített addonok, az addondata mappa, stb. Immár teljes írásjoggal.
Ez egy kétpaneles fájlkezelő.
A forrás hozzáadásánál ha tallózunk egy saját mappát, pl. nfs, vagy smb mappát ahonnan a kivánt fájlokat, pl advancedsettings, vagy sources, stb. , akarjuk másolni akkor hosszúnyomás a fájlra, és a felbukkanó menüben kiválaszthatjuk honnan hova és mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest