Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
cidalain
üzenetére
Szerintem ezt kicsit túlpörögted. Mivel nem olyan régen hivatalosan is bejelentették, hogy X euro felett ingyen szállítanak Magyarországra. Én ezt úgy képzelem el, hogy ezt megelőzően az itthoni piaci felügyelettől szereztek engedélyt erre. Gondolom ennek a feltétele volt az, hogy az adót is befizetik.
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Éppen ez zavart össze (habár tény, hogy tűkön ülök). Hogy ma reggel adták oda a futárnak, de a futár csak másnap hozza ki, nekem ez nem volt logikus. Tisztázásképpen felhívtam őket és megerősítették, hogy holnap hozza ki a futár, de ... (és most megint össze vagyok zavarva) a futár elérhetőségét és a kiszállítás időpontját csak holnap reggel tudja megmondani, amikor a "futár felvette a csomagot". Most akkor a ma reggeli "Kiadva futárnak" státusz mi volt? Btw. befejezem, mert nem találok logikát ebben. Igazság szerint csak azt nem tudtom, hogy a telefonszámom megvan-e nekik, lévén az amazon.de-n nem emlékszem meg kellett-e adni valahol rendelésnél.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
l.skywalker
titán
válasz
binor91
üzenetére
Tuti, hogy nem csak a zárolás tűnt el és a pénzt valójában levonták? A folyamat szerint zárolva van egy idegi (talán míg meg nem kapod) és utána vonják le. Én 4-én rendeltem, akkor zároltak. Most még mindig zárolás alatt van a számlámon és majd gondolom levonják ha megkapom vagy akörül.
-
l.skywalker
titán
válasz
pisti124
üzenetére
Szerintem ki kéne deríteni miért vonnak le bármit is. Valamire előfizettél ergo. hiába törölted a bankkártyát, a szolgáltatásnál az adatai megmaradtak, azt kell lemondani.
Ezek lehetnek:
Amazon Prime
Amazon Video
Amazon Cloud... stb.Én anno igénybe vettem az Amazon Prime-t, mert az hittem, hogy azzal majd Magyarországra is lehet okosan szállíttatni, de kiderült, hogy csak DE-AT vonalon használható. Elfelejtettem lemondani, következő hónapban levonták az éves díját. Szóltam nekik, hogy hé, hahó! Lemondtam a szolgáltatást és visszautalták az egészet.
-
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt. -
l.skywalker
titán
Jó kis konstrukció. Német Amazon-ról rendeltem, osztrák posta szállítja

-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Rendeltem Amazon.de-ről 4-én egy csomagot amibe 2 tétel került. A rendelés végén 20-ára igérték a szállítást, amivel nincs is gondom, de még mindig nincs összeállítva a csomag ergo még úton sincs. Normális, hogy kb. 1 hétig pakolgatják utána adják fel? Ide fog ez érni 20-ára? Mik a tapasztalatok? Heti akciós xbox one konzol van benne + 1 játék
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest