Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Sziasztok! Német amazonról rendeltem novemberben egy csomagot, amit december elejére ígértek. Tracking number nincs, gondolom a posta hozza. Nem jött meg időben, az ünnepek alatt nem foglalkoztam vele, de most már kezd idegesíteni. A track ordernél azt írják, hogy úton van a csomag. Mit érdemes ilyenkor csinálni? A panaszoknál felkínált lehetőségeknél csak olyat találtam, hogy megrendelés lemondása késés miatt, de azt meg nem akarom. Ki lehet velük újra küldetni? (általános panasz formot nem találok sehol...)
-
HThomas
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Írtunk nekik egy levelet, hogy a postaköltség több volt, mint amit utaltak, és kb 10 perc után jött egy válasz, hogy elnézést kérnek, és utalni fogják a különbözetet. Ezt nevezem korrekt hozzáállásnak.
Illetve utána néztem, ezeket a visszaküldéseket ingyen kéne feladni a postán, a költségeket meg a címzett (az amazon) fizeti. Viszont a magyar posta külföldi csomagoknál nem nyújt ilyen szolgáltatást (a honlapjuk szerint), úgyhogy itthonról marad a saját költségen feladás és az esetleges utólagos reklamáció, ha nem térítenek eleget vissza.
-
HThomas
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most jött egy e-mail, hogy visszautalják a könyv árát, illetve 3 eurót a visszaküldésre. Ez így elég gáz, annál jóval több volt a postaköltség. Kiküldenek egy hibás terméket, az én időm megy azzal, hogy megyek a postára visszaküldeni, és még mínuszba jövök ki a végén. Csodálatos.
-
HThomas
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
De, talán 15 eurót említenek, csak nekem az nem tiszta, hogy mi alapján fogják nekem visszautalni. Elfogadják az itthoni blokkot/számlát amit mondjuk elküldök nekik levélben? Ilyesmit nem írnak sehol.
Illetve a kinyomtatott cetlin a bélyeg helyén az van, hogy "ausreichend frankieren", ami talán azt jelenti, hogy a költségeket a címzett fizeti (???)... ennek utólag néztem utána, de persze a magyar posta ezzel nem foglalkozott. -
HThomas
őstag
Sziasztok!
Német amazonról rendeltem könyveket, az egyik hibás volt, visszaküldtem, hogy küldjenek újat helyette. Kinyomtattam a cetlit amit ilyenkor adnak, ráragasztottam a csomagra. Feladtam a postán, ahol persze fizetnem kellett a csomagfeladásért. Hogy is van ez ilyenkor? Nem az amazon állja hibás termék esetén a visszaküldési költséget? Próbáltam kibogozni a német honlapon a feltételeket, de nem igazán sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest