Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
gg72, Phoenixy: köszi a válaszokat! végül írtam mailt (a chat még mindig nem működik...) kb. fél órán belül jött is a válasz, hogy nyugodjak meg, a csomagon szerepelni fog a számom. remélem tényleg így lesz
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
no, leírom a tapasztalatokat másoknak is: radi8tor ph!órumtárs javaslatára indítottam (volna) egy chat beszélgetést az amazonnal, de hiába írta az oldal, hogy elérhető a chat, mindig hibára futott (több böngészőben és pár óra elteltével is) és így inkább írtam mailt nekik. szerencsére viszonylag hamar válaszoltak is: a szóban forgó cipőt, amit az amazon értékesít, 30 napon belül ingyen visszaküldhetem, ha pl. mérteproblémák adódnának.
a cipőt meg is rendeltem, de ránézve a rendelésre nem szerepel a telefonszámom, csak a címem, pedig meg van adva eredetileg. utoljára vagy 3 éve rendeltem az amazonról és akkor is ez a volt a probléma: nem szerepelt a telefonszámom a csomagon, így a futár sem tudott volna felhívni. már nem emlékszem pontosan, hogy hogy sikerült megoldanom, de asszem a futárszolgálattal vettem fel nagyon nagy nehezen a kapcsolatot és úgy sikerült megoldani az átvételt (anno a munkahelyre rendeltem, aztán állhatott volna ott a futár a világ végéig, mert egy egész campusról volt szó).
namármost, hogy tudom én ezt most elkerülni? írjak az amazonnak, hogy ugyan tegyék már rá a csomagra a mobilszámom? vagy nektek nem volt ilyen tapasztalat? nem járt itt más is így? -
betyarr
veterán
cipőre is él az ingyenes visszaküldés a német oldalon? az eladó az amazon. itt azt olvasom [link], hogy keressem a free return-t a termék áránál. ott viszont nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest