Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
no, leírom a tapasztalatokat másoknak is: radi8tor ph!órumtárs javaslatára indítottam (volna) egy chat beszélgetést az amazonnal, de hiába írta az oldal, hogy elérhető a chat, mindig hibára futott (több böngészőben és pár óra elteltével is) és így inkább írtam mailt nekik. szerencsére viszonylag hamar válaszoltak is: a szóban forgó cipőt, amit az amazon értékesít, 30 napon belül ingyen visszaküldhetem, ha pl. mérteproblémák adódnának.
a cipőt meg is rendeltem, de ránézve a rendelésre nem szerepel a telefonszámom, csak a címem, pedig meg van adva eredetileg. utoljára vagy 3 éve rendeltem az amazonról és akkor is ez a volt a probléma: nem szerepelt a telefonszámom a csomagon, így a futár sem tudott volna felhívni. már nem emlékszem pontosan, hogy hogy sikerült megoldanom, de asszem a futárszolgálattal vettem fel nagyon nagy nehezen a kapcsolatot és úgy sikerült megoldani az átvételt (anno a munkahelyre rendeltem, aztán állhatott volna ott a futár a világ végéig, mert egy egész campusról volt szó).
namármost, hogy tudom én ezt most elkerülni? írjak az amazonnak, hogy ugyan tegyék már rá a csomagra a mobilszámom? vagy nektek nem volt ilyen tapasztalat? nem járt itt más is így?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest