Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
btraven
üzenetére
közben amit 9.én rendeltem. 16.án adták fel és ma már ide is ért. Ez így rendben is van, ha ezt előre le is írják nem is bosszantott volna fel. Viszont az egyre jobban érdekel, hogy ha visszafordítják a rendelésem akkor mennyi időt vesz igénybe a refund? Érdemi infót nem kapok az angoloktól akik gyanítom szintén indiaiak.
-
vasi89
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
nekem ennél 17-22 van megadva de továbbra sincs semmi érdemi reakció. biztos az áll a háttérben, hogy nagy a forgalom de akkor legalább kommunikálnának. Az angol is annyit ír az oldalán, hogy elindul a refund, ha visszaérkezett hozzájuk a csomag de fogalmam sincs ez mikor lesz, ennek is már több mint 1 hete.
-
vasi89
őstag
igen erre most jöttem rá én is, mikor 3adjára írják vissza ugyan azt a sablon baromságot 1 napon belül, 3 különböző kérdésre.
de köszi mindkettőtöknek, akkor várok még, karácsonyra amúgy se érne ide. Az angol amazon viszont kb 2 nap múlva küldte is volna osztrák raktárból csak nagynehezen elárulták, hogy meg is sérült a küldemény így inkább visszafordították.
-
vasi89
őstag
Na most engem szivat az amazon. Megrendeltem a németről is ugyan azt amit az angolok visszafordítottak, ők meg 1 hete nem adják fel. Supportnak fogalma sincs ennek mi az okat. Járt már így más is velük? Meddig érdemes még várnom? Habár karácsonyig nem fog ideérni, szóval valószínű cancel lesz és elengedem a dolgot. A jövőre nézve meg nem tudom hogy ezek után akarjak e még tőlük rendelni de eddig soha semmi gond nem volt velük. Valószínűleg ez véletlen egybeesés csak na.
-
vasi89
őstag
Hello,
Belefutottam Én is egy ilyen "Undeliverable" üzenetbe viszont nekem most jött az email reggel, hogy feladták de egyből ezt mutatja az amazon. Még a nyomkövetési szám sem él sehol, egyedül az amazon nyomkövetőjében látni ennyit. Visszakerestem de ilyenre nem találtam semmit, hogy feladás után egyből ezt küldi az amazon, akkor most mivan. Helpdesken sem enged tovább az automata chatbot, csak azt írja h vegyem fel a kapcsolatot az osztrák postával, hát kösz.
-
vasi89
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
az korrekt
igazából nekem sem sürgős a mostani csak kíváncsi voltam mennyire tartják magukat de, ha mikulásig ideér az már jó
-
vasi89
őstag
Hali!
Külföldről sokat rendelek de az amazonrol most először rendeltem. Igazából csak annyi a kérdés hogy az általuk megadott határidőt mennyire szoktak tartani? Elvileg jovohet kedd de 3 napja rendeltem és azóta semmi változás a státuszban pedig azt jelzi hogy raktáron is van náluk a cuccbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PayPal
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 10
- XPEnology
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
igazából nekem sem sürgős a mostani csak kíváncsi voltam mennyire tartják magukat de, ha mikulásig ideér az már jó
amazon.de mind a kettő