- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
s7evcsenko #5079 üzenetére
A német amazon is tud angolul. Szóval mindenképp írj nekik, majd megmondják mik a lehetőségek.
-
MasterMark
titán
Én a postán MPL Europe Standard-al adtam fel.
Ez a legolcsóbb és egész gyors.
-
MasterMark
titán
válasz
concret_hp #4997 üzenetére
A maradékot majd visszakapod ha nincs vám.
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #4842 üzenetére
Ez egy több kilós cucc, és elég nagy a doboza is. Akkor nem lesz olcsó.
Akkor ha kinyomtatom azt amit küldtek, és odaadom a postásnéninek akkor abból tudni fogja mit kell csinálni? Vagy kell kitölteni mást is, vagy kell ráírni mást is a dobozra?
Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék többször fordulni. -
MasterMark
titán
Küldött már vissza valaki csomagot Amazon-nak?
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #4831 üzenetére
Van egy ilyen opcióm:
- a free replacement to be sent (the whole collection)Ez azt jelentenié, hogy nem kell visszaküldeni? Adott még másik két lehetőséget, hogy full refund ha visszaküldöm, vagy 15% refund, de megtarthatom. Viszont a fent említett opciónál nincs kiírva, hogy most melyik.
Köszi a segítséget.
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #4829 üzenetére
Ez egy termék, amiben több másik van. Nem tudom, hogy külön kapható-e, szerintem nem.
Ezekből az egyik hibás.
Közben megjött az Amazon válasza is:
First I need to tell you that, if we sent a replacement, we would have to replace the whole collection, because this is considered as one item in our system. We do not have an option to replace only one or more albums. -
MasterMark
titán
Üdv,
Ha valami bajom van egy nagyobb pakk egy külön részével, akkor azt tudják külön cserélni? Vagy hogy megy ez a csere egyáltalán? Nekem kell visszaküldözgetni? Azt visszafizetik?
-
MasterMark
titán
Üdv,
Rendeltem valamit Amazon.de-ről 3 napja, azt írja:
Arriving:
Saturday, 16 September -
Wednesday, 20 September
De még mindig nem adták fel. Ez normális? Hány napon belül adják fel?Köszi.
-
MasterMark
titán
Hello, kaptam egy email-t hogy shippingeltek valami bluetooth headset-et, valami amerikai címre.
Először valami spam-ra gondoltam, de Amazonon belépve tényleg itt van a rendelések között.
Én nem rendeltem semmit.
Ez mi a tosz? -
MasterMark
titán
Üdv
Már levont Amazonos kártyás fizetéses rendelésnél, ha cancelelve lesz a rendelés, akkor mikor kerül vissza a pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest