Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hangya7
tag
Na akkor egy érdekes story:
Rendeltem november 29-án az Amazon.co.uk-ről (a termék "InStock" volt a rendelés pillanatában). Mivel dec. 3.-áig még mindig "Prepare for dispatch" állapotban volt felvettem velük a kapcsolatot chat-en. Elnézést kértek, és jelezték, hogy utána néznek. A következő nap még mindig nem indult el a csomag, szóval jött az újabb chat. Ott aztán újabb elnézéskérés következett, mert a termék nincs raktáron (ami elég fura, mert rendeléskor raktáron volt). Megkérdezték, hogy töröljék-e a rendelést, és adtak egy linket, amin ugyan az a termék volt, de 1-2 dispatch idővel és dec 15 érkezési idővel. Töröltem a megrendelést és a megadott linken újra megrendeltem ("nyertem" rajta 1-2e Ft-ot az árfolyam változás miatt). Most várom hogy ma vagy holnap elinduljon a csomag. Ha nem így lesz szomorú leszek és elfelejtem az Amazon-t egy jó időre...
-
hangya7
tag
Arról van tapasztalat, hogy ha egy termék "In stock.Dispatched from and sold by Amazon.", akkor kb. mennyi idő alatt postázzák és ér ide (amazon.co.uk)?
-
hangya7
tag
Amazon UK -ről rendelt termékre ugye év végéig nem kell áfát+vámot fizetni? Addig úgy tudom a vámúnió része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest