- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Akkor hagyjuk az afa torvenyt az elmult 30evben csak megertettem mar
Nincs magyar cegem. Angol van ukban afa registralt. Semmi logika nics benne hogy magyarorszagra szallitva afa mentesen araznak de ukba szallitva nem.
Barmit vettem barhonnan eubol mindenki afa mentesen szamlazott ukba.
Plusz ezt az amazon talalta ki, sehol semmi felelosegem nincs abban hogy veszek e valamit nemet amazonrol vagy nem mert mindegy mivel fizetek ceges vagy magan kartyaval mindenkeppen levonjak az afat es a szallitasi cimnek sinvs koze ceghez. Soha nem kerdeztek meg majd be fogom e vallani vagy ceg rendeli e. Egy tobb mint tiz eves amazon accountrol van szo ami csak bovult cimekkel fizetoeszkozokkel.
Az adoszamomat meg akkor adtam meg amikor az uk cimunket commercialnak jeloltem hogy max otig szallitsanak mert iroda vagyunk nem lakas.
Szoval nekem tovabbra se tunik ok-nak a dolog. A hu cimunkre kaphatunk egy listat max hogy x afat fizessunk be bar mivel nevhez sem kotheto aki ott lakik ezert behajthatatlan.
Remelem sokaig megtartja ezt a szokasat az amazon.de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged