Hirdetés
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Pontosan. Abszolút megbízható tűlök vásárolni, karácsony környékén 3 csomagom is késett, reklamáltam, mindhárom árát visszatutalták szó nélkül, közben még ők kértek bocsánatot a magyar posta helyet...
De már olyan is volt, hogy valami kicsit sérülten érkezett, írtam nekik, kompenzáltak.
A visszaküldés macerás egy kicsit, de igazából erről sem ők tehetnek, itthonról a postával kell (jó drágán) visszaküldeni, de ennek a költségét is átvállalják utólag, simán bemondásra, nem kérnek a feladásról semmilyen számlát, vagy blokkot.
Ausztriából vagy Németo.ból (ha oda rendelsz) ez jobban működik, onnan ingyen is vissza lehet küldeni a nem tetsző termékeket.A legutóbbi sztorim pedig velülk kapcsolatban, hogy az angol amazontól nem jött meg egy csomagom, annak rendje és módja szerint visszautalták az árat, majd kb. egy hónapra rá kaptam tőlük levelet, hogy köszönik a csomagot, visszakapták (valamiért nem hozta ki a magyar posta, hanem visszaküldték nekik) és visszautalnak még X GBP postaköltséget. Ezt mire fel tették, nem tudom, én a csomagot nem is láttam...
A magyar postáról meg inkább nem írok semmit, a timbuktui posta színvonalán vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A magyar postáról meg inkább nem írok semmit, a timbuktui posta színvonalán vannak.