Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gg72

veterán

válasz ldave #3963 üzenetére

Pontosan. Abszolút megbízható tűlök vásárolni, karácsony környékén 3 csomagom is késett, reklamáltam, mindhárom árát visszatutalták szó nélkül, közben még ők kértek bocsánatot a magyar posta helyet...
    De már olyan is volt, hogy valami kicsit sérülten érkezett, írtam nekik, kompenzáltak.
    A visszaküldés macerás egy kicsit, de igazából erről sem ők tehetnek, itthonról a postával kell (jó drágán) visszaküldeni, de ennek a költségét is átvállalják utólag, simán bemondásra, nem kérnek a feladásról semmilyen számlát, vagy blokkot.
    Ausztriából vagy Németo.ból (ha oda rendelsz) ez jobban működik, onnan ingyen is vissza lehet küldeni a nem tetsző termékeket.

A legutóbbi sztorim pedig velülk kapcsolatban, hogy az angol amazontól nem jött meg egy csomagom, annak rendje és módja szerint visszautalták az árat, majd kb. egy hónapra rá kaptam tőlük levelet, hogy köszönik a csomagot, visszakapták (valamiért nem hozta ki a magyar posta, hanem visszaküldték nekik) és visszautalnak még X GBP postaköltséget. Ezt mire fel tették, nem tudom, én a csomagot nem is láttam... :) A magyar postáról meg inkább nem írok semmit, a timbuktui posta színvonalán vannak.

Új hozzászólás Aktív témák